Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cocka

    veterán

    válasz Voice24 #129671 üzenetére

    optikai hálózaton használják a médiaboxokat,

    Én koaxon használom, mert a net koaxon jön, de a koax nincs rákötve a VTV boxra. Szóval a használat módját tekintve ugyanaz.

    náluk is meg szokott fagyni pár másodperce a kép és a hang

    Igen. És akkor mondjuk 70%-ban szokott működni az a megoldás, hogy megnyomom a kilépés gombot. Az esetek kb. 30%-ban szokott a megállás után magától továbbmenni. És van az a maradék kb. 30%, amikor a kilépés gomb nyomkodására sem reagál, olyankor kénytelen vagyok átkapcsolni.

    Nincs közben beállítva felvétel.

    Amúgy sincs hozzá semmi köze, mivel az csak egy megjelölés, nem a vodkabox rögzíti fizikailag, tehát nincs vele semmi teendője tulajdonképpen.

    Mondjuk én kliens módba kapcsolt Tp-link access pointtal használom, szóval így mehetne az ügyfélszolgálat részéről az óbégatás, hogy akkor biztos a wifi a ludas, ami nyilván nem igaz, mert kimaxolja a 150 megabitet, ha PC-re vagy laptopra kötöm a másik szobából is, ami kb. 10 méterrel arrébb van.

    De ha nálad optikai net van mögötte, ami megérkezik egy GPON-ra majd onnan közvetlenül egy ethernet kábel megy a boxba és így is produkálja, akkor az egyértelműen az ő hülyeségük.

    Adott esetben tehát hiába tudnék én mondjuk 2.5 gigával letölteni, ha a háttérszerver szar és nem tud kiszolgálni több ezer embert ilyen sebességgel.

Új hozzászólás Aktív témák