Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • boborján2

    aktív tag

    válasz pjen #129977 üzenetére

    Akkor elmondom neked ,hogy nálunk ez trékom koaxon így ment vagy 2 évig.

    Màr a szerelő is elmondta ,hogy tele a töke azzal ,hogy egy kismegszakítót jár felkapcsolni a "központba" minden villámláskor, csak azért mert a nagy tré nem képes erre pénzt àldozni. Pár tízezres tétel a csere, mindennel együtt. Na most ezt acsok ügyfél és valszeg a voda is megelègelte és nagy nehezen kicserélték azt a nyomorul kismegszakítót "főkapcsolót"

    Egyébkènt majd amikor a diginél is esetleg beköszönt a jó kis kötelező boxos kártyàs rendszer , ahol a kártya a boxhoz van párosítva, akkor lesz nagyot nézés. Garantáltan be fog következni.

    Példaként...
    Nálunk itt volt a helyi dvb-c szolgáltató,akinek meglepő módon szintén nem volt kódolás a hálózatán. Kicsit körbejárva a dolgot megtudtam ,hogy azért nem mert pénzbe kerül,illetve ha nem frissül a kártya valakinél , vagy bármi hiba van,akkor az munkával jár. A munka meg ugyebár megint csak pénzbe kerül. Amióta elkezdett divat lenni a nagyoknál ez a rögzítés korlátozás, kb. azóta ott van a kódolás ezen a dvb-c -n is. Biztos vagyok benne,hogy a védelem nélkül nem tudott olyan szerződéseket kötni,amivel megéri neki fennmaradni. Sőt az is simán lehet, hogy nrem is szerződtek volna vele a nagyok.

    ignored users : snyper990 | SlayR0113

Új hozzászólás Aktív témák