Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jeffo

    tag

    Érdeklődnék, más is tapasztalt-e fura viselkedést mostanában a Vodafone TV műsornéző/-visszanéző szolgáltatás asztali gépes/böngészős változatának működésében? Nálunk gyakran dob WT1809, WT1806 hibákat, egyszer működik, egyszer nem, megnézünk egy-két sorozat epizódot, aztán a következőre lépve, azt már nem játssza le, vagy a visszanézőről élő adásra lépve azt sem lehet nézni. Többször újra kell próbálni, frissítem az oldalt, újraindítom a böngészőt, gyorsítótárat törlöm, többször is, de nem változik a helyzet, aztán egyszer csak újra működik. Normál visszanézőben és rögzített felvételek esetén egyaránt előfordul, hogy nem nem játssza le. Általában nappali időszakban fordul elő, késő este, éjjel általában stabil, kevésbé fordul elő ilyen hibajelenség. Ennyire terhelt lenne a szolgáltatás, vagy nem értem mitől lett ennyire megbízhatatlan? Elveszi a kedvemet az egésztől, pedig hétvégén napközben lenne több időm visszanézni a rögzítéseket is, de így eléggé nehézkesen megy. 2024-ben elvárná az ember, hogy fejlettebb, gyorsabb legyen minden, élmény legyen használni, nem pedig, hogy folyton bosszankodni kelljen rajta.

    Van néhány zavaró dolog a VTV kezelésében, talán hamarosan megelégelem és bepanaszolom. Kellene olyan, mint a YouTube-nál, hogy beállítható legyen egy kapcsolóval, ugorjon-e a következő videóra, de a műsorújság böngészése is lehetne másképp, hogy ne kelljen feltétlenül az élő adást betölteni, ha keresgélni akarok régebbi műsort.

    Nem tudom, hogy a régi rendszer, böngésző miatt lehet-e ez a hiba (Windows 8.1 és Mozilla Firefox 115.8.0 ESR van). Hamarosan cserélem a konfigomat újra és a rendszert is Win10 vagy Win11-re, csak a sok munka miatt még nem sikerült eljutnom az új konfig megrendeléséig.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák