Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • upc on-line

    tag

    válasz kene84 #1398 üzenetére

    Kedves kene84!

    A társasházi akciókban résztvevők esetében több variáció is lehetséges attól függően, hogy csomagajánlatról, vagy termékenkénti ajánlatról van szó.

    Amennyiben az előfizető nem módosít a meglévő társasházi csomagajánlatán, úgy nem változik az internet előfizetés havi díja és a Fiber power 30 is megmarad (nem vezettük ki, de értékesíteni már nem értékesítjük az FP 30-as csomagot).

    A Fiber power 50-re módosítani szándékozó ügyfeleink egyedi társasházi ajánlatban ezt 4.500 Ft-os havidíjjal rendelhetik meg (mivel jelenlegi társasházi csomagajánlataink között az FP50 nem szerepel). Azok, akik felmondják a csomagajánlatukat és még nem járt le a hűségszerződésük termékenkénti előfizetési árra állnak át a szolgáltatásaik és újabb határozott idejű szerződést kell kötniük. Ezzel szemben a lejárt hűségidejű termékekkel rendelkezőkre a módosításkor, a termékenkénti ajánlat lesz érvényes határozott idejű szerződéssel, viszont azok a termékek változatlan áron maradnak, amelyeket nem kerülnek módosításra és nem is kell rájuk újabb határozott idejű hűségszerződést kötni.

    üdvözlettel, upc on-line Twitter:upc_online_hu Facebook:upcmagyarorszag

Új hozzászólás Aktív témák