Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mlinus

    őstag

    válasz mackosajt #28996 üzenetére

    Szóval, a helyzet az, hogy ez az eszköznek egy olyan hibája, ami már megjelenés óta bennevan. Mindenképpen összekapcsolható a magas lan pinggel. A hálókártyával a kommunikáció valamiért nagyon béna, mintha a modem cpu-ja folyamatosan pörögne, annak ellenére hogy nem történik semmi. Nem biztos, hogy lesz ennél jobban javítva már - ha utánaolvasol, láthatod hogy régebben folyamatosan romlott a ping és a csomagveszteség ahogy teltek-múltak az órák, és gyakorlatilag naponta kellett dobni neki egy resetet, mert egész egyszerűen 100%-ra emelkedett a csomagvesztés. Viszont wan oldalról működött tovább, ergo biztos a lan résszel van valami.

    Ez mostanra már firmware frissítéssel javítva van, így stabilan működik, nem kell reset, viszont az alaphangon magas lan ping illetve letöltés közbeni pár %-os csomagvesztés maradt, ami szerintem -ha csak nem húz bele a hitron- akkor most már így is fog maradni.

    ztsoft természetesen CMD-ből pingelek! egyébként az adat forgalom közbeni csomagveszteséget illetve az instabil pinget a thinkbroadband.com quality monitor grafikonja is megerősíti. Thomsonon szinte megegyezett a legmagasabb ping az átlagpinggel, itt viszont vannak szép nagy tüskék. Viszont az átlagping maradt majdnem ugyanaz (4-5ms különbség) - így azért mindenképp le kell írnom, nem akkora a gond, csak egy picit zavaró, hogy egy kb noname gyártó tákolt eszköze jobban szerepel. :D

    természtesen szóltam a upc-nek (és nem a sima hibabejelentőnek, hanem olyannak aki most csak a hitron modemekkel foglalkozik) és ígérték hogy visszaszólnak ha kapnak valami választ a gyártótól, de nagyon kis esélyét látom annak, hogy ez érdemileg jelenteni fog valamit, hiszen már előttem is volt jó pár száz, ha nem ezer ember aki más országokból jelentette ezt a problémát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák