Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chriss745

    tag

    Sziasztok!

    Másnak is van olyan baja a Horizon box-al, hogy a 7 napos visszanézésben véletlenszerűen a kép megáll, hang megy tovább, trutyi, majd egy 10-15 mp múlva újra összeszinkronizál a kettő? Nem hálózati probléma van, mert ha visszatekerem, vagy 3 nap múlva nézem, akkor ugyanott szétesik újra és újra. Érdekes módon böngészőben ugyanaz a felvétel, ugyanabban a pillanatban nem esik szét, tehát a felvétel elmételieg jó (hacsak a box-os és horizon go-s adások nem külön vannak tárolva, de ekkora marhaságot csak nem csinál még a UPC sem).

    Nyitottam ticketet, bácsika kijött, és méregette a TV jelszintet, mondtam neki, hogy csókolom, de a 7 napos visszanéző etherneten jön, elég feltűnő, hogy kihúzzuk a koax kábelt amit nézeget, és még mindig megy az adás, sanszos hogy nem a koaxal lesz a gond, mert nem ott jön a jel, és laptop-ot rádugva a box ethernetjére 510-et mérek speedtestel, és a ping is beton stabil. A végén elismerte, hogy nem tud vele mit csinálni, cseréli a boxot, hátha. Természetesen nem oldotta meg a problémát, és holnap jönnek megint, de szerintem 100%, hogy nem csak nálam van ez a gond, a box úgy szar ahogy van, csak nem ismerik be.

    Ha valaki szintén belefutott ebbe, légyszi megírná, csak hogy tudjak holnap mire hivatkozni, hogy nehogy nálam akarjanak már újrakábelezni.

    Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák