Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #19482368

    törölt tag

    válasz Cr00py #63452 üzenetére

    A megoldás majdnem egyszerű.

    1. Először is tedd át a UPC routert modem módban.
    2. Ki kell szűrni hogy wifin, vagy Vezetéken keresztül kapcsolódik, mind kettőre van egyformán esély. Sajna vezetéken keresztül is meg lehet oldani ( Tapasztalat )
    3. Szerezzetek be olyan hálózati eszközt, ahol lehet tiltani a P2P, Torrent, proxy VPN csatlakozási protokollt.És tudsz Portokat tiltani. Ezt mint a Bejövő és kimenő forgalomra egyaránt.
    4. A Wifit egy külön AP kezelje. Érdemes csak akkor be kapcsolni, amikor valóban szükség van rá.
    5. A csatlakozott számítógépek frissítése, Vírus, Malware kereső futtatása, szükség esetén újra telepítés.
    6. Amíg nincs megoldás, ha lehetséges ki kell kapcsolni a modemet, Routert. Ha azon van a Tv/Telefon is akkor kellemetlen a szitu.

    Én tudok mondani olyan eszközt, eszközöket amik erre képesek, csak drágák. Nagyon Drágák.
    Viszont cserébe releváns képet kapsz a hálózaton történő forgalomról. Ismeretlen eszközöket egy klikkel tudod tiltani. És rengeteg kellemetlenségtől kíméled meg magad.
    UPC Connect-Box, Asus, és TP-Link kategória nem fogja megoldani. Mert korlátozott beállítási lehetőségek vannak. Egyszóval, adtál a szarnak egy pofont.

    Magyarországon, mint az internet szolgáltatók, mint a Magyar Hatóság, a kellő magasságból kezelik. Addig nem csinálnak semmit, amíg nem rámolják le a Bank számládat. ( Tapasztalat )

    Ha vérbeli köcsöggel van dolgotok, mindent be fog vetni, hogy elérje célját. Szóval Sok kitartás, türelem, és figyelmet fog igényleni.

    Ez nem csak UPC hálózatán tapasztalható, szolgáltató független.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák