Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mysterion

    tag

    Sziasztok! Kérnék tanácsot tőletek, hogy ez mi lehet. Ma kaptam az UPC-től egy CI kártyát a TV-be amivel a tudnám nézni settopbox nélkül az adásokat. A TV egy Samsung MU6102, ami egyébként pont az UPC-től van, pont amiatt, mert reméltem csak összehangolják azt amit kínálnak a szolgáltatásaikkal.

    Szépen be is raktam a kártyát, a csatornák megvannak és dekódol, a jelerősség 100%, viszont a csatornakiosztással vannak bajok. Egyrészt az összes csatorna műsorújsága és neve ami ékezetes lenne, az teljesen el van cseszve, az ékezetek helyett krix-krax van. De nem ez a legnagyobb gond, hanem a csatornák közül több hiányzik amire elő vagyok fizetve, viszont helyette meg rengeteg olyan csatorna van, ami már a nevéből is sejthető ez valami belső használatra szánt dolog, amit nekem nem is kellene látnom. Hozzáteszem egy másik TV-n amin settopbox van minden faszán bejön és működik, tehát az jó, de ezen a tévén a kártya ékezetkezelése sem jó és főleg nem a csatornák.

    Pl. ilyen csatornákat talál a tévé:

    Code Download, Game 01, Game 02, Game 03, Game 04, GM 3.0, iTV Portal, Minibill, News, Program 9, Quad Barker, Remote Booking, Self Care, Test, Teszt #1, Teszt #2, Thinclient HD, Thinclient SD, Thinclient3, TV Guide, TV Search 2, VoD, Weather, meg pár olyan adatcsatornát aminek neve sincs.

    Felhívtam az UPC ügyfélszolgálatát, akik nem értették ezt a dolgot, próbálkoztak valamivel, de maradt minden. A CI kártya menüje és minden vele kapcsolatos témában továbbra is minden ékezet hibásan jelenik meg, illetve stabilan ilyen csatornákat hoz be, másokat meg meg sem jelenít. Illetve pár TV csatornánál nincs HD csatorna, pl. az RTL Klub HD egyáltalán nincs, de van olyan ami meg nem működik. Pl. RTL Klub COD van, amin szintén nincs semmi és nem tudom mi.

    Az UPC korrekt módon közölte, hogy ugyan tőlük van a TV és tőlük van a kártya is, úgyhogy kiküldhet egy technikust, de ha az azt állapítja meg, hogy inkompatibilis a 2 megoldás, akkor még a kiszállást is kiszámlázza. Mielőtt kihívom őket és esetleg belemegyek valami vitába velük az lenne a kérdésem ez normális, hogy ezek így működnek ? Tényleg ennyire használhatatlan a CI+ kártya ? És ha igen, akkor miért kínálja ezt a megoldást az UPC ? Lehet valami beállítás amit tudnék csinálni, hogy esetleg ezek a Teszt csatorna meg ilyen fantom csatornák eltűnjenek és helyette meglegyenek a normális adók ? Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák