Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • The Goth

    tag

    zollee001
    Köszi. Csak azért nem volt egyértelmű, mert ahogy random bele-bele nézek ebbe a topikba, belefutottam olyan kommentbe is, hogy hétvégén nincs.
    Amúgy a felhívom őket, az több okból is csak a leges legutolsó dolog lesz.
    Ott van ugye, hogy az nekem se nincs ingyé, így nem olyan örömteli akár fél-egy órát várni mire kapcsolnak emberkét.
    Aztán ott van hogy, ahogy fentebb írtam, ciklikusan jelentkezett a probléma, vagyis ha akkor amikor épp emberkével beszélek pont nincs gond, függetlenül attól, hogy a hívás indításakor még volt, akkor próbálhatom megértetni vele, hogy, DE NINCSEN RENDBEN BASZD MEG!
    Azt ott van, hogy ha azt mondja ugye, hogy indítsuk újra, vagy ráküld valami újraindítást, amiről amúgy nyilván rögtön az elején elmondom neki, hogy többször megvolt és az egy időre látszólag rendbe is hozta, ebből kifolyólag ha épp pillanatnyilag rendbe is jön, akkor ugye részéről a hiba elhárítva. Itt megint ott vagyok, hogy értessem meg vele, hogy, DE NINCSEN RENDBEN BASZD MEG!
    Aztán ott van, hogy ahogy írtam, mivel nincs ingyé, a hívás többe lenne mint amennyi kötbért megkapnék egy napra.
    Most per pillanat még rendben van (kopp-kopp) a tegnap esti utolsó újraindítás óta.
    Nyilván amint újra jelentkezik hasonló, rögtön hívom őket, de csak mert akkor már tényleg egyértelmű lesz, hogy döglődik ez a csoda doboz.

    kabelmania27
    Most mint írtam rendben vannak az értékek is, olyanok mint bekötéskor, és azóta semmi gond nem volt, tegnapig. Tegnap produkált érdekességeket, ezt a fentebbi kommentemben írtam.
    Osztó nincs csak net van.

    "A fények csábítóak, de a sötétség több izgalmat rejt"

Új hozzászólás Aktív témák