Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    Ma újra hívtak vodától. Nagyon kedves fiatal női hang, nem mint a múltkori, aki azzal kezdte, hogy leb@szott mert már aznap másodszorra keres és délelőtti híváskor nem vettem fel a telefont.
    No: - Elmondta a kedves női hang az ajánlatot, a mostani 6100 Ft/hó csomagom helyett lenne a Vodafone Home 500 Premium havi 7900 Ft. Nem fogadtam el, elmondtam, hogy kaptam voda emilt a napokban, csomag megújításra, abban ennél kevesebb összeget írtak erre a csomagra, de van itt választási lehetőségem, Telekom és Digi tv lehetőség is vagy a Flip, ennél az Ő ajánlatánál olcsóbban.
    Párc türelem, mondta...vártam...zene ...jött a következő ajánlat, 6690 Ft/hó lenne erre a csomagra az új ajánlat, ha elfogadom, új nagyobb teljesítményű modem, vodás felvevős médiaboxra cserélve a mostani felvevős Horizon, maradhat a második Horizon box és adnak egy mediacardot, mert kértem egyet. Mind ezek ingyen vannak, ingyenes beszerelés...stb. Csak az a "negatív" része, ha ezt annak lehet mondani egyáltalán, hogy 2 hét múlva tudnak majd csak jönni a szerelők.
    Elfogadtam és a mai naptól él az új szerződés, meg itt jött az összes szerződés az emailemre.

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák