Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • radi8tor

    MODERÁTOR

    válasz retesz147 #1036 üzenetére

    Betáp kérdésre passz, én behúztam a 3x10-est aztán a minősített villanyszaki majd az áramszolgáltató emberrel karöltve beköti így vagy úgy. :K (nem igazán voltak együttműködőek a helyiek ezért időhiány miatt ez volt a megoldás)

    Világításra osztom a védőföld dolgot de bonyolította volna a dolgokat - és ha jól rémlik a védőföld kábelt nem is ajánlott félúton (kapcsoló mögött) megbontani/toldani.

    Villanysütő sorry.

    Karakterisztikákat ismerem, csak a sütőnél érte volna meg a B-set választani de abból meg nem tudtak kétpólusút adni. Tuché.

    Képre:
    - 1. még nincs bekötve az új kábel, majd valamikor ha úgy gondolja a szolgáltató és a villanyszaki akkor kézenfogva kivonulnak és sok tízezerért bekötik.
    - 2. még a levegőben lóg ez is a villanyóránál ezért nem kötöttem rá a sínre nehogy elkezdjenek problémázni a villanyszakik a távollétemben
    - 3. ez az egyetlen fali kábel amit használtunk, mert nem akartuk a fürdőszobát szétvésni, ez a fürdő és a WC világítás alu kábele szabályosan Wago-ban toldva alupasztával ami meggátolja a kialakuló galvánhatást
    - 4. nem tudtam annyira jól elrendezni azt a 15 vagy hány kábelt a kanyarban hogy rámenjen a fedele ezért még az egyenesben megcsupaszítottam. (plusz a kábelek súlya először le is rántotta a falról a kapcsolószekrényt - jobb így hidd el. :D)

    ⭐ Stella

Új hozzászólás Aktív témák