Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    válasz PROTRON #11464 üzenetére

    :R
    köszi!

    Két éve végeztem, és azóta sem a szakmában dolgozok, csak próbálom pótolni a képzési lukakat, meg követni az esetleges újdonságokat.
    A szabványokat ti honnan nézitek? Nyilván vásárlós, és nekünk is azt mondták, aki ebben dolgozik, az forgassa bele a bevétele egy részét, de énmaradtam a régi melómban, így annyira nem létfontosságú a szabványvásárlás.

    "AZ MSZ 447 előírása, hogy a védő földelő hálózat minden kapocs pontjának szabadon hozzáférhetőnek kell lennie a felhasználó által, hogy bármikor felülvizsgálhassa, ellenőrizhesse."
    Akkor ez azt is jelenti, hogy a földelőrúd végét is úgy kell dobozolni, hogy a hozzá kapcsolt összekötő csatlakozási pontja is hozzáférhető legyen, ha az nem gyárilag hegesztett és felvezetett a főelosztóba? (gondolok itt a toldható földelőszondára, meg vannak azok, amikre rá van hegesztve 1-1.5 éter összekötő)

    [ Szerkesztve ]

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák