Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    válasz DM43 #1081 üzenetére

    köszi a hasznos tanácsokat! :R
    akkor várok.

    a navi hangját meg a zenét az x920 is kirakta az autórádióra (FM-en és kábelen is, én inkább ez utóbbit használtam, mert az autórádiómban van rca aux bemenet) de a bt-n keresztül kapott telefon hangot nem küldte ki, csak a saját hangszórójára. az meg a Ferrariban édeskevés... :( (na jó, a Bentley-ben elég, de ott meg úgyis a titkárnő veszi fel... :K )

    meg lehet oldani, hogy a telefont is rákötöm egy másik bemenetre, de akkor minden beszálláskor eggyel többet kell bedugni (kábelt), meg minden híváskor pluszban bemenetet váltani. ha meg tudná, akkor a azért lenne egyszerűbb, mert a pna automatikusan leveszi a zenét és azon egy gombbal fel tudom venni a telefont.

    a ceruza megoldásra nagyon elnéző szó a "buta"... hisz épp akkor használsz ceruzát, amikor nem a kocsiban vagy. (autóban 99%-ban a navit, esetleg a zenét vezérled, mindezt lehet újjal is. a többi, office alkalmazás, web, multimédia már nem itt történik, és azok csak ceruzával vezérelhetők. szóval ezt nem is értem, hogyan csúszhatott át a termékfejlesztésen... :F (tja, mennyivel beljebb lenne a világ, ha a piackutatókat és telefonfülke szerelőket nem lövik ki egy másik bolygóra, by Douglas Adams)

    @redaizoltan: a beszerzési árban nincs nagy különbség, az FM-et nem használtam, de azon csodálkozom, hogy ennyien szidják a 960-t és visszasírják a 920-t

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák