Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz #58000384 #28299 üzenetére

    "Lépegetni meg akkor nem enged, ha például TC-ből van megnyitva a kép."

    Khm...direkt ki is próbáltam többször friss telepítés után, illetve most TH1 ---> TH2 upgrade után. És a fórumtárs is vette rá a fáradtságot, hogy utánanézzen, még screenshotokat is csinált. Sima fájlkezelőt használva:
    - néha eltűnik a jobb/ bal léptető, amire fentebb a fórumtárs is panaszkodott
    - megnyitok az albumból 1 db képet és se előre, se hátra nem lehet léptetni....ha bezárom, majd megnyitom újra, utána megy
    - van amikor lapozásnál, a szöveg lépeget, de a kép áll egy helyben, kis fáziskésessel
    - régi képnézegetőhöz képest, kicsit lassabban nyitja meg a képeket
    - ha az album végére ér, nem lehet közvetlenül az elejére léptetni, hanem csak visszafelé enged

    "az nem megoldás, ha azt mondod, hogy használjon mást. Meg kéne próbálni megoldani a hibát"

    Ha egy alkalmazás valamit nem tud, vagy bugos, akkor te azon mit akarsz megoldani...? :U Az a gyártójának a feladata, hogy javítsa a hibát, adjon ki rá bugfixet stb. Csak nem mindenkinek van ám kedve heteket, hónapokat várogatni erre, vagy fél évet, míg kijön az újabb build. Addig meg szívjon miatta....a megoldás a külső program lesz, ami ezektől mentesebb.

    Az új képnézegető dizájn terén jobb, tudás terén egy felturbózott Paint + régi képnézegető kombó. De azt talán senki nem gondolja komolyan, hogy pl. ezzel fog mki képeket szerkeszteni, retusálni. Nemhogy egy PS, de egy ingyenes Paint.net, PhotoScape, Picasa, Gimp is kényelmesebb és professzionálisabb munkát lehet velük végezni.

    =========================================================

    Az meg kicsit tré, mikor vki erővel meg akarja magyarázni, hogy a bug az nem bug; az adott személynek kényelmetlen igazából kényelmes; ami nem működik, az valójában működik... ezt hívják szemellenzős fanboy stílusnak. Na ez a gyerekes, sértődős és a röhejes... :U :DDD

Új hozzászólás Aktív témák