Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz h1mpi #246971 üzenetére

    én játszogatok a herowars-al, még a cc-k ajánlására kezdtem, meg mert vonatozás közben lehet vele játszani. elég primitív, karakterfejlesztős és főleg PvP harcok vannak benne, viszont addiktív. Na, ott az arany ligás céhekben jellemzően havi 100 dodót elköltenek arra játékra, de vannak akik havi több ezret! nem túlzás ez, néztem eladó accokat még amikor kezdtem és voltak olyan hirdetések, hogy hát elköltött a játékra 65e dodót és 10e dodóért már hajlandó lenne eladni :)

    Én is azt hittem, hogy a WoT drága játék és mondhatni nem is olcsó, de hogy milyen rohadt lehúzós, mocsok drága játékok vannak, elképesztő ez valahol.

    Beszélgettem egy sráccal erről a herowars serveren és mondta, hogy ismer valakit, aki egy gacha játékban, egy karakterért kifizetett 100e dodót, 35 millió forintot :) szóval még annál is van drágább.

    Igaz már nem költök a WoT-ra, mert megvan minden, ami nekem kell, semmi nem kell, csak pár karácsonyi ládát veszek majd én is. Korábban egy méregdrága játéknak tartottam a WoT-ot, de most már úgy vagyok vele, hogy nem is drága ez a játék. Én is kicsit hülye voltam, rálocsoltam 80-100e-t a herowars-ra és a döbbenet az, hogy szinte semmit nem kaptam a pénzemért. szó szerint néhány karaktert tudtam kicsit feljebb fejleszteni, de mások ennek a sokszorosát elköltik a játékra és levernek a francba folyamatosan. Abszolút P2W az a játék, aki többet költ, nyer és nem hinné el az ember, hogy csak 1 szerveren, ahol én vagyok van legalább 100! olyan barom, aki felfoghatatlan összegeket elköltenek. Olyan gyorsan fejlődnek hozzám képest, csak nézek és mondom 5 hónap alatt, havi 20e-t rálocsoltam, de egyrészt nagyon keveset kaptam a pénzemért, másrészt meg mások sokkal többet költöttek és levernek, bármit is csinálok.

    Azért a WoT-ban 80-100e-ből nagyon sok tartalmat lehet venni. Több prémtankot vagy rengeteg karácsonyi ládát és a másik dolog, hogy ezekkel sokáig lehet játszani.

    viktoár: nekem most is működik, aslain pack van telepítva és visszarakja a legénységet automatikusan, amikor tankot váltok

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák