Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ribi

    nagyúr

    Nekem mainem dps, alt pedig heal/tank.
    DPS-elni tényleg fun, mert ott azon szenvedsz, hogy a többieket lenyomd dps-ben, nehogy elcseszd a rotát, mert akkor a többiek beelőznek stb.
    Tankolni szerintem is kicsit unalmas. Persze amikor van 1 jol dpselő agyilag rozzant ember aki nem nézi a threatet, akkor néha néha ki kell kattintani hogy visszahúzd az addot, de más nem nagyon kell csinálni. Legtöbb bossnál is az elején megállsz és kb 3 gombot nyomkodsz. Ennyi. Egeret is el lehet engedni. Szerencsére azért vannak olyan bossok, ahol az OTnek legalább van dolga. Huzgatni kell a mobokat allandóan, ott tényleg van felelőséged. Pl Ignis. Ott ha nem huzod az addokat elég gyorsan akkor elszaporodnak és miatta lesz wipe. MT csak körbe körbe húzza a bosst és nyomja a threatet mint a bolond.
    Legdurvább tényleg a heal. Ott nagyon kell figyelni hogy ki mit csinál, addok esetleg kire mozdulnak rá, boss képességeire figyelni, hogy mikor kell pumpálni és közben összhangban lenni a többi healerrel. Mert ha mindenki eszetlenül healel, akkor a mana igen gyorsan elfogy. Valamint ha valaki elront valamit akkor biza mérlegelni kell, hogy most ki lesz az aki nem kap healt és elhull.

Új hozzászólás Aktív témák