Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz Ghoosty #93530 üzenetére

    Az Ensorcelled Everwyrm-re gondoltam, ami a HC editiontol jart. Az az a mount ami Oribos es a tobbi zona kozott jar es ami megidez egy NPC-t, aki adott egy transmog szetes kudetes (Vestments of Eternal Traveler)

    Lehet hogy en nem latom, de mintha kikerult volna strategia/taktika a commanding table-bol, ami eddig mindig benne volt. Voltak a debuffok az ami az enemyk-re, a tamadas helyere voltak jellemzok, amiket counterelni kellett, amivel nott az esely. Amellett volnak eseti buffok, a followerek feleszerelesei, amik idot, eroforrast sporoltak. Most nincs semmi ilyen.

    Van a companionnak 1-2 kepessege, de az semmit se mond, nincs taktikai jellemzoje. Az ellenfel hasonlo kepessegenek szinten nincs semmi olyan ertelme, ami alapjan el tudnam donteni, hogy melyik follower lenne az idealis. Nincsenek couterek, nincs varhato esely. Van egy-egy szam ami a csapat ossz erejet es HP-jat mutatja, de az sem garancia semmire, foleg hogy a nehezebb kuldetesekben pl. kicsivel tudok eroben jobb lenni, de HP-ban meg kb. csak a felet erem el az ellenfelnek. Neha nyerek, neha vesztek, nincs megjosolhato kimenetel. A Troop-ok szintje meg naprol napra valtozik. Most pl. mennek egy lvl24-es kuldetesre, de a troopjaim valamiert csak 11-es szintuek. Nem tudom, hogy lehet novelni a szintjuket, mintha naponta random dobna egy szamot.

    Kozben jonnek az uj lvl1-es companionok mondjuk Torghastbol es a legkisebb szintu kuldetes lvl10-es a tablan.

    Van pl. jopar lvl 24 koruli companionom, de csak 1 lvl24-es quest van, az utanna kovetkezo csak lvl15-os. Oda elkuldom oket full csapattal es veszitenek, ami kb. elore is lathato, mert alig erosebbek, de a HP-juk csak fele. Most vagy kockaztatok es talan egyszer nyernek, vagy berakom oket low level kuldetesre, ami alig ad XP-t es a reward is hulladek.

    A companionoknak nincs felszerelese, nem fejleszthetoek a player altal...talan csak valami szint utan kapnak uj kepesseget, aminek szinten nincs kiszamithato taktikai hatas.

    Nincs bodyguard companion, amit kulonosen hianyolok, bar az lehet mar a BFA-ban sem volt.

    Lehet hogy egyedul vagyok ezzel, de a korabbi commanding table mind sokkal ertelmesebb es hasznosabb is volt.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák