Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz Tigerclaw #93532 üzenetére

    "Ensorcelled Everwyrm-re gondoltam"

    Ezért írtam, hogy szavazás is volt róla, arról a kukacról nem volt. :)

    "Nem tudom, hogy lehet novelni a szintjuket, mintha naponta random dobna egy szamot."

    A troopok azok a legerősebb (talán 5) followerek szintjének az átlaga. Ha nincsen ennyid és szerzel egy új followert, akkor a troopok szintje be fog esni. Szóval növelni úgy tudod, hogy a kisebbeket felszintezed.

    "Kozben jonnek az uj lvl1-es companionok mondjuk Torghastbol es a legkisebb szintu kuldetes lvl10-es a tablan."

    Egyrészt bukott küldetésért is kapsz xp-t. Másrészt telepakolhatod troopokkal a csapatot és máris nem számít annyira, hogy 1-es szintű. Ugyanígy több follower is mehet egyszerre.
    A harmadik dolog, szintén egy hiba. A küldetés szintje nincs arányban a nehézséggel, legalábbis a kiírt élet/támadás szerint. Nekem volt már 39-es szintű küldetés 5000 körüli élettel és 300 körüli támadással. Mellette meg 32-es küldetés 15k körüli élettel 800 körüli támadással. Egyik sem volt se rare, se elit.

    " Az ellenfel hasonlo kepessegenek szinten nincs semmi olyan ertelme, ami alapjan el tudnam donteni, hogy melyik follower lenne az idealis. Nincsenek couterek, nincs varhato esely. "

    El kell olvasgatni az ellenfelek és a saját egységeid képességét, valamit részben jelzi is, hogy hová fognak támadni. Így ha egy olyan ellenfél jön, aki a hátsókat fogja támadni, akkor nyugodtan rakhatod előre is a gyengébbeket, nem azt fogja először ölni.
    Ezért nincs várható esély, nem szög egyszerű, hogy lila ikon jön akkor kell egy ilyen, ha kék, akkor egy olyan. Kombináció működik kombináció ellen. De mint említettem én is keveslem az információt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák