Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • phenomHUN

    aktív tag

    Üdv,

    Ilyen létezik? Valaki találkozott már hasonlóval? Vagy madárnak néznek engem?

    Röviden: eladtam aprón egy játékot, majd a srác első válaszüzenetében közölte, hogy nem működik és kéri vissza a pénzt. Rendben, megeshet, hogy rossz a kód mert miért ne. Megkértem, hogy írja le a pontos hibát, esetleg képekkel szemléltesse. Már itt gyanússá kezdett válni a dolog, hogy mégis miért két különböző profilról küld képet (de ezt még megmagyarázta azzal, hogy a másikon csak megnézte, hogy ott is hibát ír-e ki).

    [képek]

    Viszont a leírás az, ami miatt annyira instabilnak érzem ezt a sztorit.

    "A redeem oldalra beírtam kidobta hogy Forza Horizon 4 + Legós, rányomtam, hogy beváltás - aztán, hogy elfogadás. Ezután átdobott az áruházba és kiírta, hogy a csomag már nem elérhető."

    "Szóval elmentem a https://redeem.microsoft.com/ oldalra. Ide beírtam a kódot, kidobta a játékot, mondtam, hogy beváltás. Aztán átdobott és mint látod, nem dobta be, hogy megkaptam a rendeléseknél.
    A többi játékomnál, ha rákattalok a rendelésbe(?), akkor oda dob az áruházi oldalra és le tudom tölteni. Itt rá sem tudok kattintani, mert nincs ott. És mondom, rányomtam hogy beaktiválás, mert kidobta a játékot, hogy FH4 + Legós, onnan tovább dobott és azt mondta már nem elérhető."

    Türelmet kértem és írtam a supportnak, ahol megkaptam az aktiváció pontos idejét (kód elküldése után 3 perccel, és az ő üzenete előtt 1 perccel történt), illetve, hogy nem a srác elsődleges profilján aktiválták. Sajnos más információt nem adott ki.

    Ami még megfordult a fejemben, de nem tartom valószínűnek, hogy valamiféle spyware húzta be a csőbe, kamu-ms oldalra irányítva - de ez nem a legvalószínűbb.

Új hozzászólás Aktív témák