Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • megapowa

    csendes tag

    Helló segítséget szeretnék kérni megint.

    Az a történet hogy tönkre ment a telefon és garanciázás lett a vége. Minden jó és működik. Ez idő alatt ment végbe a market-play evolúció.

    Az lenne a kérdésem hogyan lehet azt megoldani hogy az a GYÖKÉR play store ne mutassa az összes tetves programot amit valaha is ezzel az accountal próbáltam ki.
    Felrakok egy custom romot kb 30mp amíg minden úgy van ahogy markettel régen régi telefonon. Értsd csak a fizetett programokat mutatja nem telepített fülön. Majd play frissül és van egy Telepítve és egy Összes fül a play storeon belül. És oda van behányva vagy 100 vagy több ingyenes szemét amiközül jó ha 80 1 percig volt a telefonon. Szó szerint elvesznek a fizetett alkalmazások közöttük.

    Borzasztó. Ez degeneráció.

    Erre kérnék valami lehetséges megoldást mert már szétnéztem minden menüben mind gépen és telefonon de nem találtam olyan menüt amivel ezt meg lehet oldani. Vagy legalább azt h ingyenes programokat egyenként kiválogatom és kitörlöm de semmi.

    Ma rootoltam ki a telefont és Swéd tél rls 6 ot tettem fel. 1 hónapig használtam t-mob szoftverrel h mégis teszteljem telefont h jót kaptam e vagy menni kell vissza. igazából nem is néztem a play-t jobban csak úgy volt a telefon és kész.
    De ma meg tegnap dobtam egy hátast ettől.

Új hozzászólás Aktív témák