Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djadji

    senior tag

    Hello!
    Vettem egy BLADE-t használtan, két hetes, de nincs hozzá használatim. Androidos telefonom nem volt még, ezért lehet hogy hülye kérdéseket teszek fel, de lenne 1-2 gondom.

    Felraktam a Quick settings programot, mindeki dicsérte, hogy de kafa. Viszont a +G működött korábban. Letiltottam a QS-sel és utána hiába engedélyezem, nem akar menni. Wifin van net, de 3G-n nem jelenik meg egy oldalt sem. Egy kolléga megnézte és a APN alapértelmezettet visszaállította, és működött. Leállítottam a QS-sel és megint megszünt létezni a 3G. Mi lehet a megoldás? lehet hoyg a QSt le kellene sezdni mert elbarmol valami beállítást?

    A másik gondom a GPS. Nem sikerült még elindítanom, hogy mutasson is valami... csak keres, keres.. de semmi. Igaz, hogy a 3G vagy nem működött, vagy a szobámba voltam (egyesek szeritn ott is kéne működni a GPSnek, de szerintem nem). GPSt engedélyeztem (QS szintén).
    GPS ami rajta van ha jól tudom kell neki netes adatforgalom is. Van olyan ami enélkül is működik? Van sok.. tudom.. de melyiket érdemes használni..?

    Bármilyen ötletet várok. Most tanulgatom ki kivel van a telón...

    http://djadji.fw.hu

Új hozzászólás Aktív témák