Ismét felbukkant a Meizu MX4 Pro

Ujjlenyomat-olvasó, QHD felbontás, következő generációs rendszerchip - csak néhány specifikáció, amit a Meizu MX 4 Pro változatáról hallani lehet, egyelőre azonban semmi sem lett megerősítve. Múlt héten már kiszivárgott egy homályos fotó, amelyen vélhetően a hamarosan elstartoló készülék látható, most viszont két jobb minőségű termékkép látott napvilágot a fekete és fehér változatról.

A specifikációk kicsit  részletesebben: a fémkeretes készüléknek a kezdőképernyő gombjába lehet az ujjlenyomat-olvasó beépítve. A kijelző 5,4 hüvelykes képátlóval és kissé rendhagyó, 1536 x 2560 pixeles méretben érkezhet, a meghajtásáért pedig vagy egy Samsung Exynos 5 Octa vagy a frissen bejelentett Exynos 7 Octa rendszerchip felelhet egy Mali IGP és 3 gigabájt RAM társaságában. Az ütős specifikációk ellenére 400 dollár körüli árra lehet számítani az MX4 Pro hazájában, a Kínai Népköztársaságban.

Azóta történt

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

  • November 19-én érkezhet az MX4 Pro

    Meghívókat küldött ki a Meizu egy november 19-ei pekingi eseményre, amelyen minden bizonnyal az MX4 felturbózott változata kerül leleplezésre.

  • Készül az Ubuntu-alapú Flyme OS

    A jövő év elején Kínában és Európában is elérhető lesz a Meizu Linux operációs rendszerű portfóliója.

Előzmények

Hirdetés