November 19-én érkezhet az MX4 Pro

A Meizu MX4 épp a minap járt nálunk, és bár hazánkban nem kerül hivatalosan forgalmazásba, ergonomikus formatervével, remek 1152 x 1920 pixeles megjelenítőjével és egyedi szoftveres felületével elnyerte a tetszésünket. Mégsem a MX4 a kínai gyártó 2014-es abszolút csúcsmodellje: már a nyár folyamán pletykáltak a még ütősebb MX4 Pro létezéséről, amelyről nemrég olyan információk is kiszivárogtak, hogy a home gombba épített ujjlenyomat-olvasóval érkezhet, de a specifikációkról is sokat lehetett olvasni.

Az, hogy a sok-sok pletykából mi igaz, November 19-én, Pekingben minden bizonnyal kiderül. Bár az MX4 Pro név a kiküldött meghívókban nem szerepel, minden bizonnyal az említett készülék bejelentéséről fog szólni az esemény, amely a belső információk szerint 5,5 hüvelykes, 1536 x 2560 pixeles megjelenítővel, 20,7 megapixeles kamerával, 3 gigabájt RAM-mal és az Exynos 5 Octa 5430-as SoC-vel érkezik. Az említett 20 nanométeres csíkszélességgel gyártott rendszerchip hajtja egyébként meg a Samsung Galaxy Alphát a Mali-T628 kíséretében. A képen látható lemezjátszó egyébként komolyabb zenei tudásra engedhet következtetni.

Azóta történt

Előzmények

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

  • Ismét felbukkant a Meizu MX4 Pro

    Két jobb minőségű kép is kiszivárgott a bejelentés előtt álló, felturbózott Meizu MX4-ről, amely a Pro névvel különböztetné meg önmagát az alapkészüléktől.

  • Ujjlenyomat-olvasóval érkezhet a Meizu MX4 Pro

    A Meizu friss csúcskészülékének hign-end változata QHD megjelenítőt, 64-bites Samsung Exynos SoC-t és ujjlenyomat-olvasót kaphat.

  • 4 GB memóriával érkezhet a Meizu MX4 Pro

    A minap leplezték le a csúcshardverrel felszerelt Meizu MX4-et, hamarosan érkezhet azonban a még ütősebb Pro változat, 13 megapixeles előlapi kamerával.

Hirdetés