Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Atke #30040 üzenetére

    Korábban linkeltem, melyiket vettem.
    v1.7 a ver2 GB-ba, és v3.1 a ver3 GB-ba.

    A v1.7 két részes, rendes optikai érzékelős, a felhúzó fogaskerék azon részét érzékeli, ami a dugattyút húzza fel, illetve az elsütőbillentyű mozgását nézi. A fogaskerékre semmit nem kellett rakni.
    A tappet plate marad a GB-on, de a cut off lever kijön és a cut off lever csavarja tartja az alsó részt. A komplett tűzkapcsoló kapcsolókéssel, rugóval együtt jön ki.
    Van egy extra érpár, ami elvileg a motoros tárnak ad áramot, de tippem szerint simán rá lehet kötni a tracer-es hop up kamrát is.

    A ver3.1 is optikai, de csak alsó része van. Az optikai érzékelő az elsütőbillentyű mögötti kis szarra ragasztott fehér prizmát érzékeli.

    DNReNTi: majd szkennelem a manual-t és kihámozod belőle.
    Nekem nagyon fontos volt, hogy a GB-ban elférjen, mert az akku mellett a tuscsőben még az akkucsati sem fér el, így saruval oldottam meg az akku csatlakoztatását.

    Az előfeszítéssel kapcsolatos kérdésedre nem tudok válaszolni. Be tudok lépni a menübe, tudok állítgatni ezt-azt, de nem tudom elmenteni a beállításokat.

    Akinek kedve van, szívesen adok lehetőséget próbálgatni (Budapest XI. ker.), kb 4 méteres rálövési távolsággal.
    Megrendeltem egy PCU tracert is, elvileg úton van már.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák