Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    Nem vagyok regi Souls jatekos, Elden Ring volt az elso, aztan jott a Demon's Souls PS3 es PS5 verzio parhuzamosan, majd Mortal Shell, Lies of P demo most meg a Bloodborne.

    Ezek alapjan nekem tok fura ez a nagy Bloodborne imadat amit kb. mindenutt latok, szamomra eddig a leggyengebb Fromsoftware-es souls jatek.
    Elsore tok hangulatos a vilag, de nagyon hamar unalmassa valik, hogy kb. fekete meg szurke szinen kivul mast nem ismernek, minden terulet tok ugyanugy nez ki, a szemem kifolyik, hogy eszrevegyem mikor merre lehet menni vagy hol van ellenseg.
    Bloodborne PSX-et is nyomom kozben, az hatalmas, annak meg jol is all ez amugy.

    Plusz ez micro lagolas, ez valami szornyu. Olvastam, hogy allitolag minden Fromsoftware jatek ilyen, de en erdekes eddig csak ennel veszem eszre.
    Meg a PS3-as Demon's Souls is simabban futott, az ha szaggatott akkor legalabb leesett 5 fps-re, mondjuk robbanasnal, de utana vissza is allt folyamatosra.
    Bloodborne meg sima futasnal lagol egyfolytaban, PS5-on meg PS4-en is.

    Plusz en konnyebbnek is erzem eddig mint a tobbit, mondjuk meg csak Forbidden Woods-ban vagyok.
    Eddig Gascoigne meg a Darkbeast Paarl izzasztott meg valamennyire.
    Meg engem a harcrendszer se fog meg, egyszeru ember vagyok, dodge+attack meg shield+attack komboval tokeletesen megelegszem, nem kell nekem transform attack meg ilyenek. :D

    Becsuletbol vegig fogom nyomni, de nekem eddig Demon's Souls jott be leginkabb, igy gondolom a Dark Souls-okkal jobban tudok majd azonosulni amint eljutok odaig.
    Elobb azonban meg a Lies of P meg az uj Lords of the Fallen lesz teriteken az tuti. :)

Új hozzászólás Aktív témák