Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stefyY

    őstag

    válasz Never79 #81560 üzenetére

    +dom1n0, Chuck Norris: Köszönjük! :R

    tomcica: 14 kilométer nem óriási? Vannak, akik most megvernének téged. Elég sokan. ;)
    Igyekeztem minden futás után azért szénhidrátot és fehérjét is pótolni, utóbbi a már említett palacsintákban, házi túrós muffinokban és 8-10 fehérjeturmixban mutatkozott meg. Szerintem ezek lehettek a kulcs. Az idegrendszerhez még annyit, hogy éjszaka rendesen futni nem annyira egyszerű szerintem, ott már kicsit elfáradtam fejben...meg persze rutinom sincs benne.


    tisn: :R :DDD

    Valóban nincs, de még egyben így megfutva az 56-ot sem mertem volna bevállalni, akkora volt a meleg. :)

    Studi: :R

    Volt, elég sok víz, tej, zabital, némi kávé, iso, kóla...mondjuk ha így belegondolok, hogy 5-6 liter körül ittam meg csak, az nem valami sok, de mosdóba jártam rendesen. :) A túrós palacsinta ( nutellásat nem mertem kérni, sokan voltunk beszélgetni, szépen néztem volna ki a caros szájammal :DDD ) pedig valóban überjó, toljad szépen maraton előtt/alatt :D , nem lesz láncledobálás. ;)

    bandus: Nos köszönöm. :R Azért sem mondanám a sóhiányt, mert pótoltam azért a futások közt + nem éreztem nagyon lábnehézséget sem. Folyadékhiányt pedig azért nem, mert rendesen izzadtam is...fejfájásom is elvétve volt a hétvégén, futás közben pedig soha. Van is egy fotó, pont az utolsó köröm után, azon látszik az izzadt testem + rám volt ragadva egy rakás kis muslicaszerű rovar. Úgy néztem ki, mint akinek a kelleténél háromszor több anyajegye van. :DDD

    Semmilyen szabály nincs a váltásokra; az egyik csapattársamnak van egy olyan habitusra, hogy minden hónapban fut egy maratont, így ő egyben futotta a 3 körét.

    Egyébként a csapatversenyen kívül is egyéb rengeteg versenyszám volt, szinte akárhány kört futhattál. :)

    "Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

Új hozzászólás Aktív témák