Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    válasz celf #108119 üzenetére

    én bioboltban veszem természetesen nem szűz mert a faxom se fog 3000Ft-os kókuszolajjal főzni, de transzzsírok nincsenek benne,.

    Számtalan helyen le van írva miért jó. Mondjuk ezeknek nagy része valóban a szűz finomítatlan kókuszolajhoz kapcsolódik.

    Én csak azért használom mert magasabb a hőmérséklet tűrése, azaz nem ég olyan hamar így tudtommal nem keletkeznek rákkeltő anyagok a hevülése során. És valahogy teljesen más érzés így enni a kaját mint amikor olajban csinálom. Lehet placebo :K

    Amúgy meg van olyan tudományos álláspont hogy semmi baj a telített zsírokkal. Aztán döntsd el.. Én sütéshez maradok ennél (közelebb áll a pároláshoz egyébként szóval nem füstöl az olaj mint amikor palacsintasütés megy.. :D )

    [ Szerkesztve ]

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák