Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz Csak1valaki #114613 üzenetére

    Kicsit szerintem fuss neki még egyszer ennek:

    "Na majd ha rendelkezel egy jó pár év edzésmúltal, és elfogyasztottál már egy jó pár mázsa tejsavó fehérjét, :) akkor rájössz, hogy annyira nem is mellékes az élvezeti értéke annak a turmixnak"

    Az én olvasatomban itt a hangsúly nem azon volt, hogy hány éve edz az ember. Valljuk be, az edzésben nagyon kevés jól eső dolog van. Leginkább szenvedés, a tűréshatárok próbálgatása, a komfortzónából való kimozdulás. És igenis számít, hogy egy két órás szenvedés után milyen ízű turmixszal jutalmazza magát az ember. Pláne, hogy heti 3-5 alkalomról beszélünk. Igazán dicséretes, hogy pár edzéssel a hátad mögött le tudod erőltetni a natúr turmixot (az elején nekem is voltak ilyen elvetemült ötleteim), de lehet, hogy évek után már csak a szagától is hányingered lesz, nem hogy mentális boostot adjon az edzésekhez.

    Javaslom, hogy ízesített-natúr témában toljál egy kis natúr 4:1:1-es BCAA-t! :)

    Csak csendben jegyezem meg, hogy érezhető különbség van a vizes és a tejes turmix között is. És bizony erről is folynak hitviták. Én személy tejjel iszom, mert nem diétázok, és sokkal élvezhetőbb vele a cucc.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Új hozzászólás Aktív témák