Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz whitezo88 #141985 üzenetére

    Én elolvastam az egészet. A vicc az, hogy már hónapok óta tegnap délután néztem fel először az edzőválaszolra, pont az ilyen elmebaj gondolatok miatt.
    Na itt is látszik, mennyire egy mocskos hazug ember a báni. Pl. kezdésnek, amikor arról papol, hogy hazád csak egy van, az nem is az övé, hanem egy Szálasy beszéd... Csak éppen "elfelejtette" az idézőjeleket odatenni. De úgy gondolja biztos, hogy a sok hülye, aki edzőválaszolt olvas, nyilván egyik sem fogja tudni.

    A többi részéből is lerí, hogy ugyanaz gerinctelen ember, amilyen gerinctelen rendszerre ő szavazni fog. Bevette a hazug propagandát, és azt sulykolja mindenkinek tovább, gondolkodás nélkül.
    Ugyanezt csinálja üzletemberként. Vedd meg a szar bcaa-ját, mert attól leszel izmos. Persze ha valaki elmondja, hogy a koksztól nézhetsz ki úgy mint a képeken, nem pedig a sciteces szaroktól, az már rögtön hazug ember szerinte. Persze ő is tudja hogy nem, csak akkor nem lesz pénz a sok hülyéből, akik bevették a dumát a builderen. Aminek még az értékelhető része is csak külföldi oldalakról van kópizva. Aztán ha megjelenik egy builderrel versenyezni tudó oldal, akkor egyből megvádolja, hogy másolják őket! Az se baj, hogy a webdesign és egyebek 10-15 évvel le vannak maradva egy mai sitehoz képest, annyira gagyi, és elavult. Arról nem beszélve, hogy több a helyesírási hiba, mint az egyébként tényleg gáz index.hu-n, ahova egyébként nagyságrendekkel több anyag jelenik meg csak naponta is.

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák