Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HussarF

    addikt

    válasz David75 #142454 üzenetére

    Szerintem ez attól függ, hogy ki hogy interpretálja az érzéseit. Van, aki az edzés fájdalma és fáradsága utáni elégedettség érzés és az edzéshez az agyában hozzátársított vélt vagy valós fiziológiai, egészségügyi bónuszok - ti. a mozgástól egészségesebb lesz - miatt azt mondja, hogy szeret edzeni.
    Mindenki tudja, hogy milyen érzés ez, aki csinálja. Én csak azt mondom, hogy ez az edzés egyéb pozitív eredményei nélkül kevés. Endorfint tudok kevésbé fájdalmas módon is felszabadítani.
    És nem vagyok benne biztos, hogy sok ember, aki azt mondja, hogy szeret edzeni, végiggondolja ezt így, hogy akkor is edzene, ha nem nézne ki jól tőle? Akkor is, ha a testén semmilyen változást nem eredményezne, csak az edzés utáni kellemes fáradtságot érezné tőle? Bár tartok tőle, hogy sokan így is igent mondanának rá, de egész nagy pénzt mernék tenni arra, hogy ha valóságban lehetne ilyen körülményeket szimulálni (vagy egy alternatív valóságba betennénk őket, ahol így működik, a dolog), akkor csak töredékük lenne az, aki a végén tényleg csak ennyiért is csinálná :))

Új hozzászólás Aktív témák