Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz aelod #162610 üzenetére

    Ez így nem teljesen igaz. A zsírégetőkben jellemzően található koffein és l karni segít a zsírégetésben, olyan 50 max 100 kcal-al kb.(más kérdés h egy fekete kávéval kb ugyanitt van az ember... vagyhát nem egyel, mert sok van ezekben, legyen 4 akkor)

    De, az h vki egész nap a seggén ül és szarul eszik, azon nem segít. Akkor van értelme, ha valaki már nagyon a határán van (nem akar vagy tud több kcal-t csökkenteni, mondjuk 1500nál jár) valamint nem akar vagy tud több kardiót az életébe vinni (napi 1 óránál többet pl) ekkor az a kis löket számíthat. Vagy ha minimálisan meg akarja dobni a fogyást.
    De a normális étrendet, a kalória deficitet s a rendszeres mozgást nem lehet skippelni, azzal kell kezdeni. De ez az 50kcal nyilván minimál egy teszem azt 2-500kcalos étkezési defihez képest..
    S eleve ez a zsírégetés is hülyeség, nincs olyan h zsírégetés, kalória használat van, s annak a mértékét valóban növelik valamivel. Az, h lemenjen a zsír, ahhoz ennyi nem elég (nyilván kcal defi az első lépés, de nem árt ha emellett van elég fehérje, különben a defit könynen izomból fogja a szervezet pótolni zsír helyett, pl. főleg ha magas az inzulinszintje is az egyednek)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák