Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #15490560

    törölt tag

    válasz medica #163716 üzenetére

    Legalább valami látszata lenne, hogy próbálnak tenni valamit az emberek. Amikor xy testépítő példakép (én eddig se tartottam annak) összeköhögi a kezét, majd összefogdos mindent, kezet fog, az sokat elárul az intelligenciáról. Sok EU ország már bezárt vagy kezd bezárni, itt meg semmi.

    MATEO6600 Én is itthon edzek az fix. Bicepszre nem tudom mit találok ki mert nincs súlyzóm, max valami vödröt megtöltök vízzel :DDD

    aelod Gondolok rá, de eddig mennyi pénzt kaszáltak? A vállalkozás ilyen, egyszer megy, egyszer nem. Tudnék mesélni a gazdasági válság alatti dolgokról, hogyan mentem majdnem csődbe. Én azt mondom ilyenkor azoknak akik sajnálják most az termeseket, éttermeseket, stb. hogy akkor amikor x összeg felett csúcson jár(t) a business, akkor szedjünk be tőlük plusz adót! Ha már most amikor nem megy, akkor már sírnak hogy legyenek államilag kisegítve meg nem hajlandóak semmit tenni kb. Ja, az igazságtalanság lenne. Nézd meg a szomszéd országokat! Fegyelmezetten mindenki szó nélkül teszi a dolgát, egyik vállalkozó ismerősöm se siránkozik. Aki okos volt, azt nem teszi tönkre 1 hónap bezárás, de még 3 sem.

Új hozzászólás Aktív témák