Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz #15490560 #163725 üzenetére

    (felig angol lesz, magyar terminologiat nem vagom annyira. Budapesten kondiztam, de ott meg foleg fekvenyomas - gepezes ment. youtubera igy mondjuk egyszerubben keresheto)

    tippek mellett van egyszerubb / kemenyebb varians is. par kemenyebb varianshoz kondi is kell.

    - terdemeleses futas: jellemzoen ez tokeletes bemelegiteni
    - lunges: adott esetben dumbbell / kettlebell ket oldalt is jo. rossz csipovel evvel nagyon ovatosan. ha cardio kell suly helyett jumping lunges.
    - squat: adott esetben kinyujtott kezzel felallasnal, vagy sullyal. ha meg cardio kell akkor felallasnal ugras (jumping squat).
    - push-up / fekvotamasz. ha nem birod akkor terden. ha eros vagy akkor felso pozicioban egyik kezzel erintsd meg a vallad.
    - szoros fekvotamasz: karok bent test mellett, es jobb tricepszet edzeni
    - jumping jack: ha nem birod ugras helyett egyik lab jobbra, majd a masik lab balra. ha jol birod ugras kozben szet a labak es vissza leerkezes elott.
    - situp / felules: van CX varians is. ha jol vagy eroben akkor egyenes kez - egyenes labbal (v sit-ups)
    - feloldalas situp: keresztben a konyok az atellenes terdhez mehet (bicycle crunch neven fut elvileg)
    - plank: kezen vagy konyokon. ha nem birod terdelve. ha jol birod akkor ket "lepes" balra, majd ket "lepes" jobbra mozdulatsorral lehet kemenyebbe tenni.
    - side plank: ha nem birod terden, ha birod akkor a nem foldon levo kart kiegyenesitheted a tested folott, majd lemehetsz onnan kb plankig es vissza oldalra (adott esetben sullyal)
    - burpee (negyutemu fekvotamasz): le a foldre / fekvotamaszra, crunch, ugras, crunch, le a foldre/fekvotamasz. ha nem birod lehet lassitani es az ugrast ki lehet hagyni.
    - skaters: oldaliranyu ugras
    - mountain climbers: plankbol terdfelhuzas. wide mountain climbers ha jol birod.

    nem feltetlenul ebben a sorrendben, de ebbol kb ki lehet hozni egy HIIT sessiont: 20secig csinalod, majd 10 sec pihenes, 4 ismetlessel, max valamibol talan ket varians is kell: ugy megvan a fel ora. elony, hogy tenyleg semmi cucc nem kell, bar feluleshez (vagy ha valamit csak terden birsz) en szereznek egy jogaszonyeget.

    utana en 3-5 percig legalabb szoktam nyujtani.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák