Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz bigmasterg #164341 üzenetére

    ne viccelj mar, vilag legjobb dolga lemenni 20 percet futni, 45percet crossfitre, aztan utana lemenni jogazni. avagy fel oraig megelni, hogy az embernek mindene faj mikozben a jogaoktato csaj mosolyog az egeszhez, aztan negyed orat kvazi aludni a szonyegen. ja meg a "mindene faj" periodusban egymason rohogni az ultrahajlekony azsiai kolleganovel aki valaha balettozni is jart, hogy hat eselytelen, hogy azt a pozt meg lehet csinalni (persze neki ment hamar aztan, en meg probaltam vazizombol megoldani amit tudtam). ahol edzek ott a fel crossfit / crosscage tarsasag jogazott is.

    zumba becsapos, az attol fuggoen mennyire tudja kovetni az ember a tempot. ahova en jartam egy lightosabb les mills body attack volt, de meglepoen atfedtek. en mindig leizzadtam, meg az instruktor imadja az oldschool hiphopot es a trapet, szoval tetejeben remekul is szorakoztam. pentek delutani fel oras lehuzos edzesnek tok jo cucc.

    aztan ott volt a kedvencem, a les mills "booty move", ami nev alapjan kb egyertelmuen noi cucc lenne... namost a ferfi oltozoben a crossfitre jarok kozott a "lab / fenek / also torzs intervallumtrening a pokolbol" volt a legtalalobb leiras, mert kivetel nelkul mindenkinek izomlaza volt a fenekeben es az oldalso combjaban masnap aki kiprobalta.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák