Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz Macka #178793 üzenetére

    Ez azért pont olyan általánosítás, mintha azt mondanám, hogy a rendőr meg ott hokizik a traffi mögött, meg minden feljelentésnél azon van, hogyan rázza le az embert, vagy utána hogyan szüntesse meg az ügyet, csak dolgozni ne kelljen. Van ilyen bőven, de nem mindenki. A tanár ugyanez szerintem. Van jó is, rossz is.

    De mi volt előbb? A tyúk vagy a tojás? Azért ennyi a pénzük, mert kontraszelektáltak/sz@rnak bele, vagy azért sz@rnak bele/kontraszelektáltak, mert ennyi a pénz?

    Szerinted fognak normális fiatal tanárok érkezni, ha ennyi a pénz? Max 1-2, aki nagyon lelkes és mellette eltartja a férje, vagy a szülei.

    Én amúgy azt mondom, hogy nem sírni kell, hanem lelépni, ha rossz a pénz. De ez megoldás? Ha lelépne holnap az 50%, akkor meg azért utalnád őket, mert a gyereked vagy otthon maradna a nyakadon, vagy megőrzésre menne csak be.

    A feleségem is inkább lelépett (13 év után nettó 207e volt a fizetése). Meg is mondta a testületnek, hogy ő ebben a bohóckodós kockás inges tüntetéses dologban nem vesz részt, több értelme van, ha lelép. Azóta ő majdnem kétszer ennyit keres, az iskolában meg ismét sz@r lett az angol oktatás. Elfogultság nélkül mondhatom, hogy jó angol tanár volt, mert mielőtt oda került a gyerekek nem szerették az idegen nyelvet. A munkája alatt megszerették, a szülők mindig mondták neki, hogy a gyerekük milyen örömmel beszél az angol órákról, plusz előtte alig ment versenyre az iskola, alatta meg sorra dobogós helyek. Most megint kuka minden, de ez legyen az iskola és a szülők gondja.

    Az meg ugye vörös posztó, hogy jaaaj szünetek, meg délután 2-3kor végeznek. Ez munkahelyi sajátosság. Ennyi erővel a váltószolgálatos rendőrnek meg van egy csomó szabad hétköznapja, amikor nyugodtan intézheti az ügyeit. A 24-esben dolgozóknak meg maga a Kánaán a havi 6-8 nappal. De legyünk őszinték, az irodai munkában is rengeteg olyan hely van, ahol a produktív munkavégzés napi 2-3, maximum 4 óra. A többi duma, net, kaja, kávé. Szóval ez a része meg kicsinyes hőzöngés.

    Akárhogy nézzük, az nem normális, hogy egy tanár egy benzinkutas fizetése szintjén, vagy alatta van. A fél ország meg örül ennek. Mondjuk nekem olyan szempontból mindegy, hogy nem az én gondom, ha az ergya oktatás miatt majd menetelhetnek a lurkók felnőttként a gyárba biztonsági övét összerakni. Vezetőink célja úgyis ez, még csak nem is titkolják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák