Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz N.Ferry #32760 üzenetére

    Nem mindegy mit értünk az alatt ,hogy könnyebb vagy nehezebb, mert ha azt, hogy melyiket hajtom végre egyszerűbben, akkor meg lennék lepve ha a mellhez végzett tolódzkodás nehezebb lenne.
    A mell alapból nagyobb izomtömeg a tricepsznél, erősebb is, persze vannak kivételek, ők nyomnak általában "tricepszből" fekvenyomásnál és részesítik előnyben a szűkebb fogást.
    Én mell edzésénél ha tolódzkodok, akkor nem szégyellek akkora súlyt magamra aggatni, amire gondolok, nos ha ugyanezt csinálnám trciepsz esetén, akkor nem úsznám meg sérülés nélkül.
    Ha vki tricepsz fejlesztésére használná, akkor baromira kell figyelni a végrehajtásra, szabályosan nagyon nehéz, még testsúllyal is, ha mellből csináljuk, az ahhoz képest sétagalopp.

    H.Bencike, ha nem megy a tolódzkodás, akkor erősítsd meg a tricepszed és a melled más gyakorlattal, vagy kérj segítséget a tolódzkodáshoz, ha nem megy saját testsúllyal, de a helyedben tricepszhez egyelőre elfelejteném, én mellezés végén iktatom be bukásig.
    A már említett szűk fekvenyomás valóban jó alternatíva, ha gyilkolja a csuklódat egyenes rúddal, akkor helyette francia is megteszi.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák