Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cassidey

    senior tag

    válasz FollowTheORI #73606 üzenetére

    Zsírégetők ellen semmi kifogásom, de egyébként nem dobnak azok annyit szerintem. :/ Talán könnyebb tartani a diétát de hogy hány százalékot tesznek rá, fene tudja.. Bikinimodell kategóriások formája néha tetszik, néha nem, megnéznék egyet élőben. :DDD Nekem az tetszik, ha egy nő karcsú marad, és képeken nekem sokszor vaskosnak tűnik pár, pedig tudom, élőben valószínűleg picik..

    madle ilyesmi nyilván szóba sem kerül, de valahogy kisakkozom akkoris. Nem is kell nekem mind a hat kocka, csak valami kezdemény legalább. ;] Egyébként elég csúnya ha már bikiniben ilyenhez nyúlnak, azért szerintem az még elérhető izomtömeg egy nőnek, gondolom genetikától függ mennyi idő, de egy csaj gyorsan össze tudja kapni magát ha akarja (férfiakhoz képest). Ha nem is bikini kategóriásnak, de egy átlagon felülinek strandra.

    FIREBLADE foglalt vagyok 9 éve "sajnos" :)
    userxy 27

    Nálunk egyébként egészen átlagos formám van, vagyis inkább semmilyen, van néhány sokkal izmosabb csaj nálam, akik csinik. Néhányan kardióznak, ők általában csak fogyni vágyók és ritkán látni őket újra.

Új hozzászólás Aktív témák