Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cassidey

    senior tag

    Olyan szempontból igaza van Ijknek, hogy sokan csak kifogásként használják a genetikát. De vannak korlátaink.. például nekem soha nem lesz szuper vékony a derekam, meg szerintem vastagok az ízületeim, nem lesz belőlem fitnesszmodell sem. De magamhoz (és az átlaghoz) képest baromi jó formát tudok azért csinálni, meg mindenki más is.
    Csak az nem mindegy mennyit kell beletenni érte. Például én a méreteimhez képest viszonylag sokat ehetek diétában is, ch-t sem kell annyira levennem, hogy megszenvedjek vele. Viszonylag arányos vagyok, és a zsír is viszonylag arányosan jön fel.
    De a barátnőmmel egymagasak vagyunk, egyszerre kezdtünk edzeni, mindkettőnknek nulla sportmúltja van (sőt, nem is, ő legalább spinningre eljárt), és 3kg különbség volt kettőnk között. (Ez azóta is így van egyébként.) Az ő formája ez volt, az enyém pedig ez. 3 kg! Megkérdeztem anno az edzőm, hogy ez hogy a francba van, tudom, hogy az izom nehezebb, de én sem sportoltam, aktív sem voltam. Nem tudott mit mondani, csak hogy genetika. És az alakulása is sokkal nehezebb, vért izzadt szigorú étrenddel, kardióval minimális eredménnyel. Ez szívás azért..

    Most már különböznek a képek.:)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák