Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz NoLF #15141 üzenetére

    ezt nem tudtam.

    kész az ótóm, majd kiderül, hogy rendben van e. azt mondta a szerelő, hogy mikor leengedék a vizet nagyon kevés jött ki. most persze új folyadékkal teljesen feltöltötték.
    minden esetre ma reggel azonnal volt normálisan fűtésem ahogy melegedett a motor, az automata szivató is lekapcsolt hamar, beállt 800rpm-re.
    ami a hőfok kijelzőm illeti, majdnem felénél állt, egy osztással balra. lehet, hogy magamnak beszélem be és ez az ideális és így is kell állnia, de eddig nem nagyon néztem. most meg állandóan fixírozom, hogy megy e fel vagy se.
    bejöttem irodába, 7km, megnéztem a kiegyenlítő tartályt, volt benne, min és max között, de inkább a min felé közelítve. most megnézem majd este is mielőtt indulok hogy mennyi van benne, aztán otthon melegen újra.
    remélem, hogy nem szivárog valahol a hűtővizem.
    csak az a furcsa, hogy ugye 95500 környékén még mo-n megcsináltuk rajta a 100ezres teljes nagyszervízt. és akkor a hűtőfolyadékot is cseréltük meg minden más folyadékot.
    most 98500 körül járok és nem volt hűtővizem. nem lett volna akkoriban rendesen feltöltve?
    és így eszembe is jut, hogy anno a tüv-nél mondta is a faszi, hogy a hűtőfolyadékom ellenőrizzem mert kevés van benne. de akkor fel se tűnt.

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák