Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz lorcsi #24459 üzenetére

    a fórummal kapcsolatban se legyenek kétségeid,légy realista. kőkemény üzlet megy ott is, rengetegen kapirgálnak egy kis kupacon, ennek megfelelően ott is vannak kóklerek szép számmal, megy az egymásra mutogatás, az x szar, az y még szarabb etc etc.. idővel amúgy kialakul egy nézeted, amire támaszkodhatsz, de figylej, jól meglehet vezetni az embert.. én most mitsubishi témában megyek pont ezen át, mert 15 hondázás mellett most van egy mitsu is aminél pár dolgot át akarok építeni, pénzt ölök bele, ennek megfelelően már repülnek a keselyűk, és kapom privátban a szintén hondás jóbarátomtól akinek szintén mitsuja is van, hogy kire figyeljek és 3x kérdezzek rá és csak ésszel... sajnos ez ilyen világ..

    angol civic.
    első a lámpa. fos ahogy van. rendkívül pocsék. tesómnak 98-as 5d 1.6iLS civicje van (tehát nem aerodeck). mechanikailag, futómű, váltó, motor, patika, 250k km körül van, teljesen újszerű, 6-7 literes fogyasztás. kényelmes, jó ülések, csöndes. igaz, vigyázunk és kültünk is rá rendesen.
    a másik az első ajtókban az üvegtábla és a kédergumi. előregszik a kédergumi és idővel az üvegtábla a b oszlopnál fent hajlamos kijönni a kédergumiból... pucolhatod, de az igazi megoldás egy új kédergumi. ez sem olcsó buli.. itt is megvan a tipikus 6gen betegség, a hátsó kerékjárati ív rozsdásodás. a kipuff is cserés tud lenni, mert rohad. amúgy tényleg elképesztően jó autó, mert megy megy és megy. kellő méretű utastér, jól pakolható csomagtartó.
    amúgy brutális mit kibírt az autó, mert éveken át romániába járt vele faterom és most tört el a jobb hátsó gátló, úgyhogy most kap két új gyári gátlót is hátulra. ha jártál romániba, tudod, hogy balkán, autópálya nuku, a főutak meg milyen állapotban vannak. szóval absz ajánlott autó szerintem.
    könyen törik, látványosan, de szerkezetileg rendben van. 10e km után mindig olajcsere, olajszűrő csere, légszűrő pedig opcionális cserés. mást nem csinál rajta az ember, csak használja.
    a vti-nél is ez van alapvetően, csak a fogyasztás biztos, hogy több.

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák