Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    Na akkor egy rövid beszámoló az új kormányról :)

    Ebben a topikban kaptam az elérhetőséget a kecskeméti Fell-ser kft-ről. Hosszú idő után végre rávettem magamat és elmentünk a haverommal.
    Kecskemét külvárosában egy kertes ház udvarában kialakított műhelyben levő családi vállalkozás ahogy elnéztem. Semmi teátrális viselkedés, mindenki laza, kellően mocskos szájú ;] de a munka rá eső részét mindenki profin végzi. Szombat délután odacsörögtem, hétfőn reggel már vihetem is. A helyszínen meg tudtuk várni míg elkészül, ez idő alatt legalább öten jöttek és hagyták ott kormánykereküket (újabb Audi, Mercedes, de volt teherautó is), és ahogy elnéztem valami sport kormányokat is gyártanak, többet, folyamatosan elmondásuk szerint külföldre...

    2 óra 15 perc alatt meg is volt az egész ki és beszereléssel, nyugodtan mondhatom szinte bagóért (15 matyi) és 1 év garanciát kaptam a munkájukra.

    Perforált bőrtől kezdve a cérnákon és színeken át bármilyenre lehetett kérni, én mégis azt szerettem volna hogy gyári kinézetű maradjon. Kissé erősen látszik a piros cérna, lehet annó régen új korában is ilyen volt nemtom, mindenesetre mielőtt levették koránt sem volt ilyen domináns a varrás.
    Annyira azért nem zavar, most igazi élmény fogdosni vezetés közben, ki sem akarok szállni belőle :))
    A kormányagyat nem tették vissza szépen (alul kicsit elállt), ezt később otthon megigazítottam.

    Hát nagyjából ennyi a konklúzió.

    Tehát ilyen volt:

    és ilyen lett:

    Részemről:

Új hozzászólás Aktív témák