Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zolynet

    addikt

    válasz zolynet #61067 üzenetére

    Újra visszatértem 2021-05-09-én egy kis csapatásra az Accorddal a Hungaroringre.

    Azóta lett új kuplung és ha már kuplungozni kell akkor egy oem euro r lsd is bekerült. Szépen tette is a dolgát, húzott kifelé a kanyarkijáratokon. Kapott egy Oz Ultraleggera felniszettet, kerekenként majd 2kg mínusz. Kisebb okosság már csak a skunk2 váltógomb, de az is szépen pattintja befelé a sebességbe az autót, 450g a gombócka. Most hogy megnéztem a fék is más volt, akkor Zimmermann tárcsa és betét, most már Mtec + Ebc sárga kombináció volt.
    Most videó nem készült mert kint konstatáltam hogy az sd kártya megkotlott. Azzal sem kellett időt elb@szni, és unalmas is lett volna , mert az első etapban olyan egyedül autóztam azt hittem csak én vagyok a pályán. Régi időm: 2:30.46 volt.
    Ehhez képest az első gyors körön 2.31.89 , puhatolózásnak jó volt, itt még féktáv felmérés volt inkább.
    2. gyorsra 2:27.2 , na mondom alakul, hűtőkör után mondom nézzük meg mizu, mert ilyen tiszta etapom még egy nem tudom lesz-e. 2.25.94 ... na mondom, ez így már kezd tetszeni, kb ide is vártam az accordot, úgy hogy semmi futómű nincs. (egy AP rugó van)
    2. etap már zsufoltabb volt mert a 2 kategoriásokat is beengedték, muszáj volt mert volt egy kis célegyenes végi pityputty és 30perces pályazár, valahogy vissza kellett adni nekik a menés időt, elosztogatták őket. Ebben az etapban már csak 2:26 elejét tudtam menni, na mondom akkor jólvan a 2:25 teteje idő kb a top.
    Racechrono optimal körre 2:24 közepét írt, hát mondom akkor itt a 3. etapra még valamit kellene pattintani. Viszont az első két gyors 26 ill 27es idő lett, elengedések, fáradtság, stb. Hűtő kör után éreztem az első pár kanyar után meg hogy a pofámba villant egy zöld delta idő hogy ez mondjuk jó lehet de az Alesiben nem engedtek el, áááá mondom nemár, át is néztem a hölgyre hogy ezt így hogy, mert hogy úgy tűnt elenged de aztán bal oldalról középre becsorgott, mondom azé most így kívülről nem szeretném. Kicsit fel is kúrt , pedig hát ő is kifizette, nézhette volna jobban is a tükröket. Kicsit felpaprikázva vertem neki egy utolsó kört: 2:25.11 , még lett volna 1 gyors köröm de inkább kijöttem, elfáradtam, nem akartam túltolni. Örültem ennek is.
    Pazar nap volt, nagyon hiányzott már a gumi és ferodol szag. :D

    Egy kis upgrade talán lesz, fém fékcsövek, nem teszik a pedálút illetve hogy a etap 2. felére felpuhul a pedálút.
    Első körben fékolaj csere, már arról is tájékozódtam, így a Millers Racing Brake Fluid 300+ lett a befutó.
    Amúgy maga a fék nem volt kevés, fun volt a lényeg és az meg is volt.
    NS2R gumikkal mentem , volt nálam még egy szett R888R is, azt talán majd legközelebbre rakatom fel.

    Life is too short to stay stock!

Új hozzászólás Aktív témák