Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    válasz Biqci #67544 üzenetére

    A leömlő repedésről tudtam, a szervócső problémáról nem, de utánajárok, mennyi a javítása, ha egyszer bekövetkezik. Rozsda, ha időben le lett kezelve, akkor úgy hallottam, annyira nem jellemző a kasztnira, mint a korabeli japánokra. Nyilván fontos, hogy honnan jött, egy osztrák autó - ha japán, ha nem - nagy rozsdakupac tud lenni.
    A bőrbelsőnek is utánakérdezek, mert láttam szövet üléssel is, félbőrrel és full bőrrel, de lehet a típusmegnevezést rosszul adták meg a hirdetők. Nekem csak a sötét bőr jöhet szóba, a sárgát hamar bekoszolnám.
    FL utáni mellett mi szól? A dizájn szubjektív, persze azok a kocsik fiatalabbak. Rémlik valami elektronikus gázpedál, aztán nem tudom, mennyire hibaforrás...

    Az Executive felett már nincs semmi? Vagyis ebben benne van a xenon és a tolótető, vagy ezek kérhető extrák voltak anno? Xenonhoz nem ragaszkodok, ha H7-es, kiváltanám LED-del, most is LED-del járok a H4-es Astrába, világbajnok!

    Motorikusan valami problémád volt vele? Mennyit használtad? Persze csak dízel fronton érdekelnek a hibák, benzines nekem nem jöhet szóba.

    Köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák