Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • slashing

    senior tag

    Hi, szeptemberben fogok venni egy ilyen kis microservert, érdekelne milyen oprendszert ajánlotok.

    Csak NAS-nak lesz véve semmi más, torrent sem ezen fog menni. Olyan oprendszer kéne amin ha azt mondom hogy ez a könyvtár vagy meghajtó meg van osztva akkor azt lássa win 7, xp, vista, minden buhera nélkül. Egyszer végigszenvedtem win7, xp, vista összehozását, nem kívánom senkinek, szóval valami olyan kéne aminél nem kell minden gépen tartomány/username meg a tökömtudja mi egy rohadt eldugott 1000-redik beállítási almenüben lévő ablakban szerencsétlenkedni.

    + egy olyan program kéne hozzá ami egy könyvtár tartalmát automatikusan szinkronizálja a saját gépemen lévő egyik könyvtárral a nas-on lévő egyik könyvtárral. de csak úgy hogy ha plusz kerül oda akkor másoljon ha törlök onnan valamit azt ne törölje a nasról is. ez megoldható?

    Jah meg még valami érdekelne csak úgy mellékesen mert nagyon sokan írjátok hogy virtuális gépeket futtattok rajta. Szóval érdekelne hogy mire használjátok ezeket a virtuális gépeket mert ha bele gebedek sem jövök rá hogy napi vagy akár heti rendszerességgel mit csináltok egy virtuális géppel ne adj isten többel is egyszerre. Amúgy ezt hálózaton keresztül teszitek(mármint a virtuális gépek használatát vagy közvetlenül a micorszerver előtt?). Mert én úgy tervezem hogy se egér se bill nem lesz micorszervernél, miután belőttem a hálózatot.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák