Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz r3dsnake #29502 üzenetére

    Nem is szerettem volna összehasonlítani.

    Mégis megtetted.

    Én csak azt akartam kifejezni, hogy nekem simán jobban megérte így, mert kevesebbet bukok rajta, mint aki hivatalosan vette

    Ez egyértelmű. Ha nem lenne semmilyen rizikó faktor, akkor minden ember így csinálná.

    "Ráadásul ha mázlim van, októberben egy új telefont fogok tudni feltenni apróra 1 év garival, és kijövök nullára 1 év használat után, vagy talán még valamennyi pluszra is."

    Gondolom, megint beadod gariztatni, hogy 2mp-cel tovább mutatja a telefon az alma jelet bekapcsoláskor. :U Viszont járhattál volna úgy is, hogy amit megvettél, azt nem cserélik, mert ha jól rémlik, akksi gondra hivatkoztál. Akkor most lenne egy használt telefonod, aminek nem ismered az előéletét, és aminek gondolom pillanatok alatt lejár a garanciája. Aztán esetleg vagy elromlik, vagy letiltják, vagy mindkettő. :U De nyilván egyik sem törvényszerű, de a használt telefonok cserélgetését fölösleges is belekeverni a témába, mert egyértelmű, hogy anyagilag azzal jön ki a legjobban az ember, ha szerencsés. De mivel sokan csak újonnan vesznek telefont, így nekik ez nem járható út. Azt meg mindenki tudja, hogy ez a leggazdaságosabb.

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák