- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nokia 3210 - felélni az örökséget
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- VoLTE/VoWiFi
- Közönségkedvenc Galaxy vált One UI 6.1-re
Hirdetés
-
Prémium külsőt kaphat a Motorola Moto G85 5G
ma A 300 eurós ár mellé kifejezetten igényes megjelenés társulhat.
-
Békésen legelészik a májusi hardvercsorda
ph Ezúttal monitorokat, processzorhűtőt, házat, routert, tápokat, egérpadot és akciókat tereltünk be a szombati karámba.
-
Sikeres volt a teszt, elpusztítja internetes műholdjait az Amazon
it Az Amazon szerint minden sikerrel zárult, ezért letéríti az internetes műholdprototípusokat a pályájukról a cég.
Új hozzászólás Aktív témák
-
justgiveup
tag
Én eddig melegvízzel használtam, szóval hideg vízzel csak minimális tapasztalatom van, de hideggel finomabbak sikerültek. Általában sötétebb pörkölést teszek bele, mert barátnőm azt kedveli. Néha napján próbálkoztam világosakkal, azok nekem meleg vízzel is korrekt eredményt adtak, de majd rápróbálok hideggel is.
Véleményem szerint az őrlemény finomságával és mennyiségével sokkal többet lehet befolyásolni és maximum "finomhangolni" érdemes a hőfokkal. -
nagyúr
válasz Safi1988 #7848 üzenetére
Halihó!
Üdv a Brikka csopiban!
Én meleg vizet rakok bele - és nincs mérőedény! Nekem a Brikka belsejében van egy szerkezetben kialakított váll - H2O jellel.
E szint felé TILOS vizet tölteni!
Az őrlemény nem presszós-poros, és apró, hanem french press állagnál kicsivel finomabb legyen. Erre jó egy egyszerű, kézi őrlő.
Őrlemény tömörítés TILOS a kosárban!
Beleteszed, eloszlatod, letörlöd a kosár tömítéssel érintkező szélét és mehet a gondos zárás.Jó lesz az a cucc, én nem gondolom túl a gépet, a tisztántartásra figyelni kell majd - és ennyi!
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Safi1988
csendes tag
Nekem a durvább őrlés nem vált be, 10 másodperc alatt átrohant a víz a káven, ami gondolom nem jó. Lett egy savanyú vizem gyakorlatilag.
A finomabb őrléssel és a tömörítéssel az átfolyási sebességet próbálnám lassitani. Tudom, hogy nem szabadna tömöríteni, de most nekem így lett a legfaszább a kávem hónapok óta. Tömörítés alatt persze nem az izomból belenyomást értem. Csak óvatosan megnyomom, hogyha kicsit elfordítom a szűrőt, ne szóródjon ki belőle a kávé.
Kisérletezgetek majd még, most például nem.tömörítettem, crema nem is lett, ízre viszont nagyon finom csokis lett, de megint gyorsan főtt le.
Úgylátom nincs egy egyetemes álláspont sem, mindenkinél sok a változó.
Mindenesetre még variálgatok, ha valamit nagyon betalálok, majd megosztom.
-
Safi1988
csendes tag
2-3 másodperc alatt kellene, hogy átrobbanjon a 90-100 ml víz?
-
Nimda
addikt
válasz Safi1988 #7845 üzenetére
Én Brikkát évek óta használok napi szinten, IMS felsőszűrővel. Nekem a La piazza + Lagos prémium váltak be. Az előbbi kevesebb 15%, az utóbbi több, 65% robusztával. A cél az volt, hogy a végeredmény egy presszó közeli élmény legyen, ami sok gyakorlás után sikerült is. A lagost végül elhagytam mert nekem túl erős, viszont a több robuszta miatt a crema is gyönyörű volt, akármennyi vizet is használtam fel, nem kellett a milliméterekre odafigyelni. A piazzánál már más a helyzet, a kiöntő töltésvonalán túl soha nem használok több vizet, inkább kevesebbet. Az őrlemény mindkét esetben kissé búzadara állagú, homogén. Lazára töltöm a kosarat, de szépen eloszlatom benne a kávét, hogy a terítés egyenletes legyen. Nem tömöm túl, de nem is sajnálom, arra viszont ügyelek, hogy tisztán dolgozzak. Én hideg szűrt vizet használok, elektromos tűzhelyen, 2-3 perc alatt le kell, hogy főjjön. Ahogy megindul a kávé, már kapcsolom is le. Gyakorlatilag mára már csukott szemmel is szép az eredmény, egy kellemes ízű, nem keserű, de nem is savas, rövid ízletes kávét kapok.
Ha neked nem célod a presszó közeli produktum, akkor a Brikka nem neked való.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
AEROPRESS-hez pót gumitömítést szeretnék vásárolni.
Tudtok valamilyen forrást?előre is köszönöm.
-
icm
tag
válasz balazs1956 #7861 üzenetére
Küldjek “let me google that for you” linket?
"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
senior tag
válasz balazs1956 #7861 üzenetére
De komolyan… amennyi időbe tellett ide ezt beírnod, annak a töredékéből meglett volna a keresés.
[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
balazs1956
senior tag
Természetesen én is a kereséssel kezdtem. Kb. egy órát keresgéltem, de csak olyanokat találtam, ahol szállítással együtt 8000 Ft lett volna, vagy még több.
Azért fordultam Hozzátok, és a profi topikhoz is, hátha van valakinek ötlete, egy normál árú tömítéshez.
Ha nem beszerezhető jobban kijövök 11000-ért egy komplett készülékkel.
Amúgy Neked is külön köszönöm a válaszodat.
A profiktól (ez a KOMOLY kávé topik) még ennyi segítséget sem kaptamTényleg segítettél, a hiba bennem van. Rossz keresőszavakat használtam.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz balazs1956 #7865 üzenetére
És akkor végül sikerült találnod?
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
icm
tag
válasz balazs1956 #7865 üzenetére
Coop/Téesznél van elég jó áron.
(5ik a találati listán)"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
balazs1956
senior tag
Szállítással együtt 4-6 ezer környékére jönne ki.
11 ezerért kapok komplett gépet 350 darab szűrővel, tokkal vonóval, ha még veszek hozzá 250 gramm extra spéci kávét, akkor ingyenes szállítással.
Nem romlik meg, nem kér enni.
Kotyogós/szarvasi után, Dolce Gustós kapszulás mellé jött egy hete az első, teljesen belezúgtam, kell a tartalékAzt hiszem ez lesz a megoldás, de azért minden segítőnek köszönöm szépen a tanácsait.
-
kmarci25
veterán
válasz balazs1956 #7868 üzenetére
Tartalék? Nekem több mint egy éve megvan napi szinten használom, van hogy többször is és semmi baja a tömítésnek. Nem ér rá akkor, ha baja van?
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
Tegnapi főzésem a Jézuska hozta masinával. Hondurasi kávé, elég testes.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
kmarci25
veterán
válasz tuzpenge #7873 üzenetére
Ilyen: Sage Bambino Plus
A kar és a kosár már persze upgrade, nem széria"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
vodrosjozsi
őstag
Sziasztok!
kerestem a google-n még mielőtt
Facsén volt Gastroback tipusú méregfőző, de mire eljutottam volna oda már eladták (mondjuk tényleg jó áron voltak) és kb már 1 hete keresek hasonlót (max 100 ezer jmf-ért) de semmi sehol, azért viszont kicsit sokkallom az árát.
Tudtok olyan oldalt a jófogáson, aprón, facsén kivűl ahol fellelhető karos gép?Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4
-
Ruszki
senior tag
válasz kmarci25 #7875 üzenetére
Írnád róla pár dolgot kmarci25?
Itt arra gondolok, hogy mennyire jött be a készülés, mióta van meg, előny-hátrány, stb.
Jó lenne egy komolyabb masina majd idővel, de addig is jöhetnek az infók!
Előre is köszönöm!ui.: esetleg még az is mit, miért, hogyan upgrade-eltél.
Ruszki
[ Szerkesztve ]
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
goodboy007
senior tag
Sziasztok,
Kávéfőzőből nagyjából 20k-ig mi most a BB? Korábbról BB topikból annyi van meg, hogy a 16k-s Szarvasi helyett van jobb.
Nővérem ezt linkelte, ez milyen akár ahhoz mérten? Anyánknak lenne kotyogós helyett, szóval nem kell csúcstechnológiára gondolni -meg nyilván ennyiért nem is lehet-."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
RetepNyaraB
veterán
válasz goodboy007 #7878 üzenetére
Egy kotyogóssal sokkal jobb italt készíthetsz, mint ezekkel a szutykokkal. Ugyanaz a működési elv, mint a Szarvasi. Nem tudom mitől lenne lényegesen jobb, bár nem ismerem konkrétan.
Jellemzően idősebb szülők nem túl motiváltak kv készítés téren, egyszerűen nem úgy szocializálódtak egész életükben. Ha mégis, akkor meg ne büntesd őket ilyen vackokkal. Első pont esetén kapszula (de sajnos nem a diszkont teveszarok, hanem minimum Nestlé) és levan a gond.
[ Szerkesztve ]
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
aradebil2
senior tag
válasz goodboy007 #7878 üzenetére
Munkahelyen egy ilyet használunk már vagy 5 éve, az biztos hogy elpusztíthatlan (napi két-három főzés), nem gondoltam hogy ennyit fog bírni. Egyébként a működési elve kb. ugyanaz mint a kotyogósnak, csak kevesebb kontrollod van fölötte (bár be lehet melegíteni/hidegen indítani, sőt még előáztatni is ). Ha a szülőknek ez megfelelő formátum (elfér a pulton és kevésbé macera mint a kotyogós) akkor szerintem mehet, jobb kávét nem fog csinálni.
Vagy lehet kapszula ahogy Retep is ajánlotta, az nem tudom mennyire macera újratöltős kapszula esetén (ne termeljünk nem lebomló szemetet minden kávé lefőzésénél).[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
Pár dolgot írhatok, de azért sokat nem tudok, mivel bő 2 hete van meg. Pozitívum, hogy tényleg nagyon gyorsan használható, a bekapcsolástól számított 2-3 másodperc. Persze, ha jót akarok főzni, akkor jópárszor át kell ereszteni a forró vizet rajta, mert sajnos nem fűti a termoblokkot (annak mi a magyar neve?) és így a kart/kosarat sem. A tartozékok között van a gyári kar, aminek belül az alján van valami műanyag terelő, ami egyszerűen nem lehet kivenni (erősebben nem próbáltam), egyébként jó súlya van, érzetre nem rossz. Két nyomásfokozós kosár (1 és 2 adag) és két normál kosár. Ezenkívül egy vakszűrő (illetve egy szilikon lap, amit a kosárba lehet tenni, így elzárva a víz útját), egy tamper és egy tejmelegítő kancsó. A tamper vacak (azért nem az a műanyag sz@r, amit a Dedica-hoz adnak), rövid a nyele, nem lehet megfogni rendesen, és ráadásul pár milliméterrel kisebb, mint a kosár, így jól tömöríteni nem lehet vele. A tejkiöntő rendes fém, az oké. A gép annyiban okosabb a sima Bambino-nál, hogy a 3 fokozatban állítahtó hőmérsékeltnek és hab mennyiségnek megfelelően automatikusan habosít, egész jó eredménnyel. A latte art "nagyon megy", de általában az absztrakt ábrákat részesítem előnyben. Mindenki azt lát bele, amit akar. Ja, és akció keretében, regisztráció után kaptam hozzá 250 g specialty kávé a KTRL pörkölőtől.
Összesen három gomb van rajta: 1 adag, 2 adag, gőz. Ezen kívül lehet manuálisan irányítani a víz mennyiségét, és mindkét gombot lehet programozni is. Gőzölni manuálisan is tud, nem csak az automatikával.
Játékból vettem hozzá a Kapuczinertől karos géphez őrölt kávét, hát azon úgy nyomja át a vizet, hogy 10 mp alatt 50-60 g folyik ki a 15 g őrleményből. Két őrlőm van otthon, egy Timemore C3 és egy Varia, ez mindkettő kézi. A Varia-n lényegesen több a fokozat, így azzal próbálkoztam. 2-3 elrontott után nagyjából be tudtam lőni az ideális finomságot. Általában 1:2-3 aránnyal főzök, azaz 16 g kávéból 30-50 g körüli folyadék, 30 mp alatt. Ami a videón van, az 16-ból 40. Arra már rájöttem, hogy presszóban nekem a nagyon világos pörkölések nem jönnek be, túl sok a nekem a "gyümölcsíz", a sav, inkább a csoki, mogyoró, karamell, dió az én ízvilágom. Filterben jöhet a világos, ott kifejezetten azt szeretem. Szinte kivétel nélkül manuálisan főzök, mérleggel és stoperrel mérve, bár most vettem egy kilós kávét presszóra, ahhoz beprogramoztam az egyik gombot, nagyjából egyenletesen főz így már, 28-34 mp, és 40 g körül.
Őrlőm, mérlegem már korábban is volt, amit ehhez vettem az egy új tamper volt (Normcore), egy puck screen (ennek van magyra neve?), egy nyitott kar, és egy (talán) preciziós kosár és egy szűrokár magasító. Még érkezik egy disztribútor (WDT tool).
Ezzel most egy időre befejezem a vásárlást.Nagyon sokat nézegettem gépeket, teszteket olvastam, néztem. A felső határ árban nálam kb ez. Nem bántam meg, és szerintem most nem is létezik olyan, ami jobban megfelelne. Külsőre szerintem negyon szép, funkcióban is rendben van, nagy, 1,8l-es víztartálya van. Az automatikus gőzölés az egyetlen "luxus" verzió, próbáltam korábban manuálisan gőzölni, nem nagyon ment. Ami kompromisszumos nekem: nagyon jó lenne, ha melegítené a termoblokkot, és így a kart is, a másik, hogy 54 mm-es kart és kosarat használ, jobb lenne az 58 mm-es, ahhoz több, könnyebben beszerezhető kiegészítő van.
Na, ez jó hosszú lett, végül...
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
RetepNyaraB
veterán
válasz kmarci25 #7881 üzenetére
Bejönne az a világos, trust me. A kis Sage nem megfelelő ezek elkészítéséhez és egyébként a kvzók jelentős része sem, mármint nem értenek hozzá és citromlevet kapsz "specialty" álnéven. Ha tényleg jó helyre mész, nem a savakra fogsz panaszkodni (persze értelemszerűen nem egy kenyai savbombával érdemes kezdeni az ismerkedést)
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
kmarci25
veterán
válasz RetepNyaraB #7882 üzenetére
Akkor azt mondom, hogy még nem ittam olyan világos pörkölésűből készült eszpresszót, ami igazán bejött volna, és otthon sem tudtam elkészíteni.
Egyébként: a gépben mi kell ehhez? Pontos hőfok állítás pl?"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
RetepNyaraB
veterán
válasz kmarci25 #7883 üzenetére
Egyrészt hőstabilitás (lövés végére ne essen 10 fokot a kifolyó hőmérséklete), lassú és egyenletes átfolyás, vízterítés, másrészt magasabb kezdő hőfok, mint amit a kis gépek tudnak. Hab a tortán az opcionális előáztatás és alacsony nyomás, bár a kávézókban ilyennel jellemzően nem szaroznak - viszont egy 5-10 milla értékű, rendes ipari gép alapképességei is más szinten mozognak :) mint a legtöbb embernek elérhető otthoni cájg.
Én pár éve még Batthyány szakállas kretén hipsztereknek bélyegeztem az új hullámot, ezért nem győzök eleget exkuzálódni azóta sem
csak kellett pár jó tapasztalat és beütött a cucc. Ettől még csípem a klasszik olasz\spanyol vonalat is - ugyanolyan nehéz jót találni belőlük - csak otthonra már inkább a számomra érdekesebb, világosabb (és non robuszta) cuccokat keresem. Azt is tudom, hogy mivel lesz borítékolható problémám ( pl. Kenya, Ruanda), ezeket inkább hagyom. De egy etióp már sokkal megbocsátóbb, több a sikerélmény.Ui.: Rendes specialty kvzóban lesz kétféle bab; egy klasszik meg egy más. Klasszik az legtöbbször brazil, de abból se mindegy milyen és hogyan csinálják. Jó helyen ízélmény lesz belőle, nem összefanyarodott száj.
Kezdd a klasszikkal.
Később esetleg jöhet világosból egy cortado, amit a tej lágyít, de közben érezni, hogy ez más stílus. Ha ihatónak találod, eccercsak meg lehet próbálni magában. Nyilván rá kell érezni, mi ebben a jó. Viszont ha megtanulja az ízlelőbimbó, akkor van baj, mert onnantól már nem bírod meginni azt a random éttermi\cukrászdai porított parasztszart, ami addig fel se tűnt, milyen rossz
Nade a világért nem spammelek senkit, csak mindig elmondom ugyanazt"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
kmarci25
veterán
válasz RetepNyaraB #7884 üzenetére
Viszont ha megtanulja az ízlelőbimbó, akkor van baj, mert onnantól már nem bírod meginni azt a random éttermi\cukrászdai porított parasztszart, ami addig fel se tűnt, milyen rossz
Rossz hír (nekem): ezen már túl vagyok. Múltkor vendégségben kaptam kapszulás eszpresszót, valami szicíliai volt. Megköszöntem, megittam, de azért finom nem volt.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
őstag
válasz kmarci25 #7885 üzenetére
én rendszeresen pusztítom az agyamat Philips automatás segafredo, kapszulás nespresso, tchibo, irodai random kávés cuccokkal, hogy legyen mihez képest élvezni az itthonit
bár most egy utazó szetten nagyon gondolkodom, kézi őrlő és akár vmi filter cucc vagy csak egy frenchPress, néha nagyon fájnak ezek a kávék..De egyébként egy PY GetUp-pal a rengeteg világos cucc után kellett 5-6 húzás, mire sikerült úgy beállítanom, hogy konkrétan élvezetes és finom volt; egy ideig reggel inkább ilyen olaszosra vágytam, és azért van élmény a klasszikus olaszos ízvilágban is
"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
válasz kmarci25 #7887 üzenetére
én is Areopress-re gondoltam egy KinGrinder K4/K6 társaságában, csak valahogy a presszó jobban mozgat.
Arra jutottam, hogy egy Wacaco PicoPresso lenne az ideális nekem - pici, könnyű, és nem filter. Csak arra, hogy évi 30-40-et húzzak rajta, picit drága (főleg az őrlővel együtt már 100k környéke)
"... and I hope you have a great day!"
-
kmarci25
veterán
Minden normális mobil presszó eszköz túl drága vagy nem bízom benne. A Flair nagyon húzós, az ilyen picopresso-kban meg nem bízom. De lehet hogy teljesen rosszul gondolom. Pedig király lenne, ha lehetne presszót is készíteni úgy hogy nem kell hozzá nagy(obb) gép.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
RetepNyaraB
veterán
válasz kmarci25 #7892 üzenetére
Egy barátomnak nanopressoját volt már szerencsém próbálni (ez ugye az olcsóbb). Teljesen rendben volt és abszolúte valódi presszó jött belőle.
De az aeropress árával semmi nem tud versenyezni és nagyon finomat lehet belőle húzni - noha nem presszó. Pl. világos, gyümölcsös vonalon is, igazán meglepő módon. Fene gondolná."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
kmarci25
veterán
válasz RetepNyaraB #7894 üzenetére
Na, ez meglepő és jó hír. Azt hittem, hogy ezek a pici, kézi cuccok felejtősek.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
őstag
válasz RetepNyaraB #7894 üzenetére
A nano az nem nyomásfokozós? Vagy ki lehet iktatni? Csak a Hoffmann videókat néztem végig, nagyon nem mélyültem el a témában
de a Pico az bottomless-ként is használható arra emlékszem"... and I hope you have a great day!"
-
icm
tag
válasz pető bá' #7896 üzenetére
Nanopresso nem nyomásfokozós. Csak puNpálni kell.
Egyébként egyszerű eszköz a Handpresso. FelpuNpálod és ráereszted a kb 8g örleményre a vizet (a víztartálya 80ml... de a baj, hogy polikarbonát) hőt nem nagyon tartja, sötét és közepes pörikkel elvan.
Nanopresso-t is néztem meg a Picopresso-t is, noha utóbbi azért már komolyabb tétel (a handpresso is elég drága 40k, de használtan pl ki lehet jó áron fogni).
Mypressi Twist-et nem mondom mert esélytelen, hogy találj. Én is egy évig kerestem míg felbukkant egy lestrapált."Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
őstag
A Nanopresso-t puNpálni kell, de nyomásfokozós is.
Hoffmann is erre panaszkodott, hogy nagyon durvára kell őrölni hozzá, hogy működjön - espresso finomságnál át sem tolja a vizet"Portafilter
The final major component is the pressurized portafilter, which is more forgiving than a non-pressurized alternative. This makes the Nanopresso beginner-friendly as you can use a coarser grind from a lower-quality grinder and still brew good coffee.""The bottom line is that the Nanopresso uses a pressurized portafilter for a creamier coffee. Therefore, attempting to modify it for a non-pressurized alternative isn’t recommended."
Szóval ki lehet herélni, de még azt sem ajánlják a tesztelés után, nem éri meg..
szerk.: mindeközben a Picopresso <3
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
RetepNyaraB
veterán
válasz pető bá' #7898 üzenetére
Nem néztem meg, az a helyzet. Csináltak nekem egy italt vele és rendben volt, meglepően rendben. Pedig a srác otthon leőrölt 10 dekát és azzal ment 3 napos turnéra, én a másodikon kaptam tőle egy dózist 🤷
A pocipresso nagyon jól néz ki a seggetlen szűrővel, az biztos. Nyilvánvalóan ezek másodkészülékek, útra, stb. Ha van rá pénzed kidobni, meg mondjuk van már kézihajtány, nem kell őrlőre is költeni rögvest. Így meg nem ér csúnya meglepetés a hotelben, sem máshol. Annyira meg nem drága manapság, mikor minden jobb pörkölő 20k\kg áron vesztegeti a tetves portékáját (és lesz ez még drágább) 😒Egyébként Hoffmann se panaszkodott nagyon; a nano egy kezdőbarát presszó megoldás és közben egyáltalán nem rossz. Istenem, hát durvábbra kell őrölni 🤷
Mondtam feljebb, hogy az aeropresszel nem lehet árversenyre kelni és kurvajó italt tud készíteni, valahol egy kotyesz és egy filter között félúton.
[ Szerkesztve ]
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nokia 3210 - felélni az örökséget
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ukrajnai háború
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Külpolitika
- Diablo IV
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs