Hirdetés

Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz hoffman_ #15730 üzenetére

    De. A kerékpáros+gyalogos útmizériától függetlenül is. A két sávban autóval ippeghogy elférsz amikor kanyarodik,
    Budáról Pestre az úttesten szoktam menni, tökéletesen sima aszfalt, lehet haladni, az autók is ki tudnak kerülni. Pestről Budára a Nagykörútról felhajtok az északi járdán lévő kétirányú bringaútra, ez nyáron tényleg problémaforrás lesz. Gyalogosok nem fognak rátévedni, mert van szintbeli eltérés, de haladni kívánó és kocabringás között lesz bőven konfliktus, mert nem lesz hely előzésre. Az út minősége itt is tökéletes, de a budai lehajtót nagyon elszúrták, iszonyatosan sokáig tart a Duna partjára lekeveredni. Vártam nagyon, hogy megnyissák a hidat, így a Hűvösvölgy felé elkerülhessem a Lánchidat, de csak hazafelé lesz opció a Margit híd.

    ráadásul beraktak egy lámpát k***ra fölöslegesen, rohadt jól működött a közlekedés anélkül is, a híd alatt. Vicc az egész.
    Ha babakocsival kell majd lépcsőznöd, akkor kicsit más lesz erről a véleményed :U

    venember83: lehet, hogy a szponzori szerződés miatt van jobb bringája, de az látszik rajta, hogy nem a szponzorpénzért műveli, hanem azért, mert nem tud bringázás nélkül létezni még egy ilyen sérülés után sem :R Nemrég linkelte valaki Novák Ferencet, ő ugyanilyen - jó értelemben vett - megszállott.

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák