Hirdetés

Aktív témák

  • Toomy

    senior tag

    válasz ludsimon #30157 üzenetére

    Én nem vagyok egy nagy megmondó! Csak ebben az évben kezdtem tudatosabban tekerni pl. szki azaz legfőképpen az Ő tanácsai alapján. :K Régen még kb 15-20évvel ezelőtt de akár 5évvel ezelőtt is csodálkoztam, hogy miért esek le majdnem a bringáról 40-50km után. Az ásványi sókat abszolut nem pótoltam, valamint igen kevés volt az energia bevitelem miközben több órát akartam tekerni. Azt hittem azért, mert már öregszem. De itt tényleg sokat tapasztaltam a nagyoktól! :K Év elején már azt is mondtam, hogy nem fogok pl. 40fokban tekerni és ma is 4kor jöttem haza 40+ os körben. Igaz megéreztem, mert az orrom is eldurrant pedig a pulzus nem volt magas és a fejem iszonyat fájt már a végére. Ez azért van mert ilyen kis távokon próbálom megnyomni. De a szervezetem nem igazán van erre berendezkedve. Inkább reggelente fogok 40-50km es körbe bemenni és délután nyílegyenesen haza. Ahogy szki barátunk tanácsolta ;)
    A mai hazajövetelemen sokszor eszembe jutottak a RAAM-os "állatok". Azt hogy lehet megcsinálni versenyezve? Elképesztő :Y

    Más: Mától végre láthatom a pillanatnyi pedálfordulatomat is, mert megrendeltem a CATEYE ASTRALE 8 as órámhoz a vezeték és konzol szettet. Kiderült hogy általában 95-100 között pörgetem a legtöbbet.
    Szerintetek ez jó vagy inkább törekedjek a 90 körülire?

    Amúgy nagyon kockulsz Simon! Én pl. 2sebességgel közlekedtem kb. 1hétig, mert szétcsesztem a fékváltókaromat. De mentem, igaz imádkoztam, hogy szembeszelet ne nagyon kapjak a húzos emelkedőkön :K , mert nem biztos hogy felértem volna a tetejére.
    Aztán sikerült összerakni, de még mindig nem 100% os. Azt az egy darab törött rugót kell legyártatnom hozzá, de most képtelen vagyok foglalkozni vele, mert elleptek az ügyfelek és már a jövő hétre irkálom a naptáramat.

Aktív témák