Hirdetés

Aktív témák

  • ludsimon

    veterán

    Feltalálni feltaláltam, nem volt nehéz, ki volt táblázva, de az erdőben lefelé már gondban voltam. :DDD Eltévedtem. Lehet röhögni. :U
    Igazi pesti gyerek vagyok, ha már nincs megfelelően jelölve az út eltévedek. :DDD

    Valaki lenne olyan szíves (dqdb?) segítene? Azt az utat keresem ami János-hegytől Normafáig (talán sárga jelzés? :F) és ott le azon a zöld jelzésen. Végig terep.
    Légyszi jelzéseket mondj, ne térkép jelölést, mert nem fogok minden kereszteződésnél megállni. :DDD
    A poén az volt az egészben, hogy amerre emlékeztem megy a sárga ott ilyen kék nyíl jelzés volt egyedül, a másik amire még emlékszek a kút után a piros jelzés, az hová is vezet?

    Ne haragudjatok, aki már 1001x járt arra, de én 2 éve utoljára és erdőben én amúgy is duplán bajban vagyok. :O :U

    TRACK
    A mai nap szavakban:
    Végig bírtam szusszal, megállás nélkül! Meglepődtem! Pedig nem is hegyeztem, csak alapoztam. :) Nagyon érzem most már. Kötelező lesz mostantól heti 2-3x hegyi edzés, montival terepen, a többi meg aszfalton Scottal.
    Azért meg kellett volna állnom vizet vételezni a kútnál, mert bevallom férfiasan, a János-hegyi kilátó úton felfelé utolsó 50 m-en meg kellett állnom.
    De azért így is büszke vagyok magamra, sikerült olyat elérnem, amit nem gondoltam volna! Megállás nélkül végigtolni, ott ahol régen minimum 5x meg kellett állni, ez már haladás!
    Régen meg immel ámmal csináltam a biciklizést, 1 héten 2x... :U
    Idén, mint láthatjátok komolyan eltökéltem magam, össze kell magamat szednem!

    [ Szerkesztve ]

    undefined

Aktív témák