Hirdetés

Aktív témák

  • csabi94

    őstag

    Na itt vagyok, élek még, csak dolgozni voltam, meg nagyjából elolvasgattam amiket írtatok! :)

    Ez volt életem legelső montis versenye, és mivel Zozóval időnként mentem terepen, tudtam jól, hogy nem vagyok jó terepen. Lefeléktől mindig tartottam, felfele meg viszonylag hamar fáradtam. A versenyláz az persze megint segített, ahogy szki írta, az első köröket 186-os átlagpulzussal tekertem, 4 vagy 5 kört mentem a megbeszélt 1 óra helyett, mivel már ott volt a következő ember a váltózónában, ezért kimentem váltani. Hozzá tartozott a magas pulzushoz szerintem az is, hogy nem ismertem a pályát, fél 12 után 3 perccel akartunk pályabejárást, de csak fél 12-ig lehetett. :D Amikor lejöttem először a pályáról, szembetalálkoztam a PH!-s srácokkal, ezért írták, hogy kissé megviselt voltam. Valóban, akkor volt majdnem a legmelegebb, és a legnagyobb por. Jólesett utána mártózni egyet a Balatonban. :)) Amikor másodszor voltam a pályán, akkor többet mentem hasonló körökkel, de már alacsonyabb volt a pulzusom, legalább egy 20-assal. :DDD Ennyit számít az izgalom és talán a fáradtság. Az éjszakai menetben majdnem volt egy esésem, előztem, és nem vettem észre egy követ, rendesen odébb rakta az elejét a gépnek, de sikerült esés nélkül megúsznom, pont nekivertem a chipet a váznak, amikor eszembe jutott, hogy az a chip lehetett, megijedtem, hogy mi van ha elhagytam, de szerencsére a lábamon volt. Hajnalban is tekertem, kb. a felénél kezdett világosodni, szép volt a tó a dombtetőről, de nem sok időm volt bámészkodni (kb. fél másodperc). A vége úgy alakult, hogy mentem még egy fél órát, tudtam, hogy az eredményen nem változtatna az sem, ha megállok, de amint elindultam és meghallottam az egyik kedvenc előadómat, egyből tepertem. :DDD A végét egy csapatképpel zártuk, de ekkor már csak 4-en voltunk ott. Utána strandoltunk, kb. 5-re értem haza.
    Szünet éjjel 2-től volt kb. 4-ig, ekkor aludtam egy órát (miután elengedtem a pavilont, amit kb. fél órán át fogtunk, hogy nehogy elvigye a szél), majd mikor Zozó ébresztett, álmomban beszóltam Neki, és amikor kikászálódtam a sátorból, majdnem összevert! (de persze csak hülyéskedett ;] ) Kicsit féltem a vihar előtt, mert pont én mentem váltani, amikor mindenfele cikázott, de szerencsére amikor a váltózónába bementem, közölték, hogy szünet van. Akkora villámokat láttam, hogy még a sz@r is megállt bennem, hogy milyen ítéletidő lesz itt. Több sátor repült, a rendezőknek sem volt könnyű dolguk a nagy szélben, az egyik árus sátrát is vitte a szél.
    A pálya nekem tetszett, lehetett előzgetni, de voltak benne izgalmas csiki-csukik is, egyedül a nagy por nem jött be. Defekt 2 volt a csapatban, nekem nem volt semmiféle problémám. Nagyon jól vizsgáztak az új Continental Speed King gumik.
    Mindenképpen megemlíteném, hogy mi 5-en voltunk, és az egyik srácnak reggel el kellett mennie, úgyhogy a versenyt 4 fővel fejeztük be. Zozó fél órát aludt, és haza is Ő vezetett. Nem semmi, hogy mennyire bírja. Ja, és Ő mente a legjobb köröket, legtöbbször 8 perc alatti köröket ment, be is mondták néha a csapat nevét a szervezők. Én szinte mindig 9 perc körüli köröket mentem, azt figyeltem, hogy 10 perc feletti köröm soha nem volt, de 9 perc alatti az gyakran. :)

    :MTC:kandur: gratulálok a csapatotoknak, szép volt! :R

    (#32884) szki: azért annyira nem voltak ezek durva körök, más sokkal jobbakat ment, de magamhoz képest terepen jól mentem, most már biztos, hogy a bringázásnak ezt az ágát is csinálom, a jövő évi keresetemből megcsinálom full XT-re a bicót. (hajlamos vagyok nagyon előre tervezni! ;] )

    (#32837) ludsimon: ez jól jött ez a felvétel, meg tudtam mutatni a pályát másoknak is. :)
    Mi a bajod a csiki-csukis pályával? Ez erről szól, én élveztem, ahogy telt az idő és hozzászoktam, egyre inkább. :DDD Egyik csapattársam kérte, hogy had menjen Ő ki utolsónak, az volt talán a legjobb, mert ott lebegtették a zászlót, és mindenki tapsolt.

    (#32764) szki: köszi, azért sajnálom, hogy a csapatomból (tudtommal) senki nem lőtt egy fotót rólam, eltenném emlékbe, tényleg érdekes volt látni magamat a telóm kijelzőjén. :DDD Leginkább a bányászokhoz hasonlítottam magamat.

    (#32753) Cathfaern: nekem tetszett a pálya, megyek jövőre is ha tudok, legyen bárhol is. ;]

    Végezetül: nagyon jó volt a verseny, köszönöm Mindenkinek a biztatást, támogatást, segítséget!

    u.i.: jól választottunk helyet magunknak, pont a Guruló kockák mellett voltunk. :)

    jujj, de hosszú lett

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák